• Pančevački strelci najuspešniji na Prvenstvu Vojvodine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Proteklog vikenda je u Pančevu održano Prvenstvo Vojvodine po razvojnom B programu, za kadete i mlađe juniore puškom i pištoljem, uz bezprekornu organizaciju takmičenja stručnih lica iz Streljačke družine “Pančevo 1813“. U konkurenciji 65 takmičara iz dvanaest klubova, Pančevci su sa svojih dvanaest takmičara bili najuspešniji.

    Aleksa Rakonjac je ponovo dva puta trijumfovao, osvojivši zlatne medalje u konkurenciji kadeta pa i mlađih juniora puškom, sa vrlo ubedljivim rezultatom od 596 krugova. Teodora Kondić je osvojila bronzanu medalju u konkurenciji kadetkinja sa 385 krugova puškom, i znatno pomogla ekipi kadetkinja Streljačke družine“Pančevo 1813“ da osvoji treće mesto, mada je od drugog delio jedan a od prvog mesta samo četiri kruga. Iva Rakonjac je otpucala 378, a Ana Tokić 363 kruga. U ovom sastavu će pančevački  takmičari puškom nastupiti i na Prvenstvu Srbije koje će biti odžano za tri nedelje u Smederevu.

    Ekipe  kadeta i mlađih juniora pištoljem Streljačke družine “Pančevo 1813“ su bile jedine kompletne, pa tako i najbolje. Stefan Kešišjan je osvojio zlatnu medalju u konkurenciji kadeta pištoljem sa 519 krugova, a bronzanu medalju u konkurenciji mlađih juniora, Velimir Ninković je drugi mlađi junior sa 526 krugova pištoljem, Marko Ninković je drugi kadet sa 500 krugova pištoljem, a četvrti mlađi junior. Nemanja Đorđević je osvojio treće mesto u konkurenciji kadeta sa 332 kruga, a najmlađi Ognjen Bunčić je četvrti kadet pištoljem sa 267 krugova. Marina Mijatović je otpucala 303 kruga a debitantkinja Marija Petrović  253 krugova takođe pištoljem.
    U ovom sastavu će mladi pančevački pištoljaši ići i na Prvenstvo Srbije.

    Naredno takmičenje za mlade strelce će biti treće kolo Kupa SS Srbije, za dve nedelje  u Beogradu.

     

     

    Proteklog vikenda je u Pančevu održano Prvenstvo Vojvodine po razvojnom B programu, za kadete i mlađe juniore puškom i pištoljem, uz bezprekornu organizaciju takmičenja stručnih lica iz Streljačke družine “Pančevo 1813“. U konkurenciji 65 takmičara iz dvanaest klubova, Pančevci su sa svojih dvanaest takmičara bili najuspešniji.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]