• Pančevački strelci uspešni na Kup-u Srbije u Smederevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Strelac Marko Ninković pobedio je u kategoriji mlađih juniora pištoljem na Kup-u SS Srbije održanom u Smederevu, dok je Iva Rakonjac zauzela treće mesto puškom među mlađim juniorkama. 

    Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju sa ubedljivim rezultatom od 562 kruga i osvojio još 12 bodova za učešće u Finalu Kupa.

    Iva Rakonjac je osvojila bronzanu medalju  sa visokim rezultatom od 395 krugova, i osvojila novih 8 bodova za učešće u Finalu Kupa .

     Na takmičenju je učestvovalo osam takmičara Streljačke družine“Pančevo 1813“.

    Tri boda je osvojio i pionir Jovan Kondić za osmo mesto u disciplini pištoljem sa rezultatom od 173 kruga.

    Nastupili su i Ognjen Bunčić sa 479 krugova pištoljem i 548 puškom, i Nemanja Đerđević sa 509 krugova pištoljem i 551 puškom.

    Priliku za osvajanje novih bodova će mladi strelci imati u trećem kolu 11.marta u Nišu, gde će se zatim 18.marta održati i Finale Kupa SS Srbije.

    Inače, proteklih dana u Smederevu  održane su i pripreme juniorske reprezentacije Streljačkog saveza Srbije za odlazak na Evropsko prvenstvo koje će se održati od 2.marta u Talin-u glavnom gradu Estonije 

    Na tom takmičenju,nastupiće deset takmičara iz Srbije vazdušnom puškom i pištoljem ,među kojima su i dva takmičara iz Streljačke družine“Pančevo 1813“.

    Aleksa Rakonjac, juniorski šampion Srbije vazdušnom puškom i Marko Ninković,juniorski vicešampion Srbije vazdušnim pištoljem.

     

     

     

     Strelac Marko Ninković pobedio  je u kategoriji mlađih juniora pištoljem

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]