• Pančevačkom AK „Dinamo” tri medalje za vikend

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U nedelju, 27. septembra, na gradskom stadionu u Šapcu održan je tradicionalni „Gospojinski miting”, na kom je Atletski klub „Dinamo” osvojio tri medalje. 

    AK „Dinamo” na ovom takmičenju nastupio je sa svojim najmlađim članovima, s njih dvadesetak, koje je predvodila najiskusnija među njima, Mrkela Ksenija. Mnogima od njih ovo je bilo prvo atletsko takmičenje. 

    Zlatnu medalju u trci na 200m osvojila je ubedljivo Ksenija Mrkela rezultatom 30,99. Ksenija je osvojila i srebrnu medalju u trci na 60m rezultatom 9,22. Treću medalju za „Dinamo” osvojila je Savana Kurak u trci na 60m rezultatom 10,00. Ovo je bio njen prvi atletski nastup. Postignuto je mnogo ličnih rekorda i nažalost četvrtih mesta.

    Sjajna generacija koju predvodi Ksenija Mrkela pokazuje da sadašlji reprezentativci i osvajači medalja na državnim prvenstvima imaju prave naslednike. 

    Miting je trebalo da se održi u avgustu, ali je zbog poznate situacije sa virusom pomeren za kraj septembra. 

    U nedelju, 27. septembra, na gradskom stadionu u Šapcu održan je tradicionalni „Gospojinski miting”, na kom je Atletski klub „Dinamo” osvojio tri medalje. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]