• Pančevke poražene u Novom Sadu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U premijernom meču 6. kola Super B lige Srbije, rukometašice „Pančevo“ poražene su na gostovanju u Novom Sadu od „Minakve“ rezultatom 30:25, na poluvremenu (17:14). Posle početnog odmeravanja snage gde su se ekipe smenjivale u vođstvu, Novosađanke su pred kraj prvog poluvremena dodale gas i napravile razliku od pet golova. Gošće iz Pančeva do kraja susreta nisu mogle da ozbiljnije ugroze prednost lidera prvenstva.

    U pobedi „Minakve“ istakla se kapiten Marija Dimitrović, sa osam golova, dok je kod „Pančeva“ najefikasnija bila Maja Radojčin sa deset golova. Nakon šest odigranih kola u prvenstvu, izabranice Marka Krstića imaju polovičan uspeh od tri pobede i tri poraza, uz šest osvojenih bodova. U narednom kolu Ženski odbojkaški klib „Pančevo“ dočekuje ekipu „Mladi radnik“ iz Radinca.

    U premijernom meču 6. kola Super B lige Srbije, rukometašice „Pančevo“ poražene su na gostovanju u Novom Sadu od „Minakve“ rezultatom 30:25, na poluvremenu (17:14). Posle početnog odmeravanja snage gde su se ekipe smenjivale u vođstvu, Novosađanke su pred kraj prvog poluvremena dodale gas i napravile razliku od pet golova. Gošće iz Pančeva do kraja susreta nisu mogle da ozbiljnije ugroze prednost lidera prvenstva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport