• PANČEVO: Džudisti Tamiša odlaze na zaslužen odmor

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Naš najmlađi sportski kolektiv Džudo klub Tamiš klupskim turnirom za svoje najmlađe članove koji su ovog proleća počeli da otkrivaju tajne džudo sporta okončao je prvi deo ovogodišnje sezone.

    Bila je ovo prilika da deca pokažu roditeljima i trenerima šta su naučila za prva četiri meseca i koliko su napredovala.

    Na turniru su svi imali po 3 do 4 borbe i svima će sigurno ostati u lepom sećanju takmičarski debi na strunjačama.

    Svi su pobednici, jer se uspešno u ovom uzrastu bave sportom i zato su svi nagrađeni medaljama i diplomama.

    Od jeseni i njih očekuju i zvanični takmičarski mečevi, a rukovodstvo kluba je zadovoljno ostvarenim rezultatima, ali još više što su određeni broj dece sklonili sa ulice u savremeno opremljenu salu i omogućili im da umesto igrica na telefonu i računaru vežbaju i treniraju sa novim drugarima u jednom lepom ambijentu.

    Džudo klub Tamiš iako postoji tek 4 meseca može se pohvaliti i odličnim rezultatima na domaćoj, ali i međunarodnoj sceni. Osvojili su ukupno 54 medalje (12 zlatnih, 17 srebrnih i 25 bronzanih) što je mladim džudistima samo još veći podstrek da posle letnjeg odmora nastave sa još većom željom da napreduju i uče, jer džudo kad se jednom zavoli voli se čitavog života.

     

    Naš najmlađi sportski kolektiv Džudo klub Tamiš klupskim turnirom za svoje najmlađe članove koji su ovog proleća počeli da otkrivaju tajne džudo sporta okončao je prvi deo ovogodišnje sezone

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]