• PANČEVO: FK Železničar je u Prvoj ligi Srbije!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbalski klub Železničar iz Pančeva je novi prvoligaš, odlučeno je danas na sednici Izvršnog odbora FSS. 

    Fudbalski savez Srbije je odlučio da se lige amaterskog ranga, srpske i lige nižeg takmičarskog ranga završe zaključno sa 15. martom i da se ne nastavljaju. 

    U trenutku prekida, Železničar je imao deset bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim Bačka 1901.

    – U sezoni za nama, koja je prekinuta 15. marta zbog uvođenja vanrednog stanja u zemlji usled pandemije koronavirusa, sportski ponos Pančevki i Pančevaca ima zaista fantastičan skor. Momci su odigrali sedamnaest utakmica, a nisu pretrpeli ni jedan poraz. Ostvarili su skor od petnaest pobeda i dva nerešena rezultata, uz gol-razliku 37:8. Uz 47 osvojenih bodova, Železničar je bio najefikasniji tim u Srpskoj ligi grupa „Vojvodina”, a pritom je njegova odbrana bila najčvršća. Drugoplasirana Bačka 1901 iz Subotice za Pančevcima zaostaje deset bodova, trećeplasirani Radnički iz Zrenjanina i celih petnaest, napisano je na fejsbuk profilu pančevačkog fudbalskog kluba.

     

     

     


    Fudbalski klub Železničar iz Pančeva je novi prvoligaš, odlučeno je danas na sednici Izvršnog odbora FSS

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]