• PANČEVO: Gol vredan tri boda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U 29.kolu Prve lige Srbije Železničar je na svom terenu pobedio Slogu iz Kraljeva sa 1-0 (0-0).
     
    Fudbaleri Železničara su teže nego što se očekivalo osvojili možda i kljjučne bodove za opstanak u ligi. Kraljevčani su se već oprostili od Prve lige, ali u Pančevu su pružili snažan otpor i pobednik je rešen tek u 75.minutu. Tada je Predrag Stanimirović postigao pobedonsoni pogodak, iako su domaći fudbaleri i pre toga imali nekoliko izuzetno povoljnih prilika za gol koje nisu uspevali da realizuju.
     
    – Zadovoljan sam igrom svoje ekipe, ali ne i rezultatom , jer on je morao biti ubedljiviji i utakmicu smo morali mnogo ranije da rešimo. Nedostajala je koncentracija u završnici, a moram pohvaliti i gostujućeg golmana. Ipak, bodovi se pamte, a mi ćemo morati malo više da radimo u narednom periodu kako bi smo poboljšali realizaciju- istakao je posle utakmice Dragan Aničić, trener Železničara.
     
    Pančevci se sada nalaze na 9. mestu sa 40 bodova i imaju 5 bodova više od ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja iz Prve lige.
     

    U 29.kolu Prve lige Srbije Železničar je na svom terenu pobedio Slogu iz Kraljeva sa 1-0 (0-0)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]