• PANČEVO: Grupa entuzijasta osnovala Klub malog fudbala 33

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Pančevu je krajem 2020. godine osnovan Klub malog fudbala 33. 

    Grupa entuzijasta okupila se u martu 2019. godine da bi rekreativno igrali mali fudbal. Na samom početku ova gupa je brojala 33 igrača. Tako su i dobili naziv.

    Osnivač ove grupe je Igor Stanić. On je do 20. godine aktivno igrao, potom se bavio suđenjem 12 godina, a neko vreme je bio i fudbalski delegat.

    Stanić je sada i predsednik novoosnovanog kluba.

    Trenutno KMF 33 igra prijateljske utakmice sa ekipama iz okoline Pančeva. Pripremaju se za Letnju ligu, a u oktobru bi trebalo da počnu takmičenje i u Vojvođanskoj ligi. Formira se i omladinski tim.

    Kako nam je Stanić ispričao, svoje utakmice najverovatnije će igrati u sportskoj hali u Banatskom Novom Selu.

    – Trenutno smo u fazi selekcije. Igramo prijateljske utakmice i pokušavamo da od dvadesetak igrača formiramo prvi tim. Da izaberemo najbolje pojedince, kaže nam Stanić.

    Fudbaleri KMF 33 su do sada beležili dobre rezultate, po njihovim rečima bili su vrlo konkurentni. Od jeseni ćemo pratiti njihove rezultate i navijati za njih.

     

    U Pančevu je krajem 2020. godine osnovan Klub malog fudbala 33.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]