• PANČEVO, STARČEVO, OMOLJICA: Nema odmora za fudbalere

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U 26.kolu Srpske lige – grupa Vojvodina, Dinamo u subotu od 16 sati igra u Novim Banovcima protiv Omladinca. Domaći fudbaleri su apsolutni favoriti, jer Pančevci u poslednje vreme više misle na događanja van terena nego na igru, tako da će biti veliki uspeh ako uspeju da odigraju sve utakmice do kraja prvenstva.
     
    U 22. kolu Vojvođanske lige-grupa Istok sutra od 16 sati Borac iz Starčeva igra u Banatskom Karađorđevu protiv Jedinstva, a u nedelju u Omoljici Mladost  koja se bori za vrh tabele će dočekati Banat iz Čente koji se nalazi u donjem delu tabele.

    U 26.kolu Srpske lige – grupa Vojvodina, Dinamo u subotu od 16 sati igra u Novim Banovcima protiv Omladinca. Domaći fudbaleri su apsolutni favoriti, jer Pančevci u poslednje vreme više misle na događanja van terena nego na igru, tako da će biti veliki uspeh ako uspeju da odigraju sve utakmice do kraja prvenstva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]