• PANČEVO: Tri medalje za atletičare Dinama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U nedelju 14.06.2020. god. na Vojnoj akademiji održano je Otvoreno prvenstvo Beograda za juniore, a AK „Dinamo“ Pančevo na takmičenju je nastupio sa jednim delom svoje ekipe tj. bez osvajača medalja sa prethodnog takmičenja. I pored toga takmičari Dinama osvojili su tri medalje.

    Zlatnu medalju osvojio je Aleksa Živanov u bacanju koplja hicem od 48,80m. Aleksa je mlađi junior, a na ovom juniorskom takmičenju bacao je koplje veće težine ali je pokazao da je trenutno najbolji bacač u Srbiji. Svoju dominaciju je potvrdio osvajanjem zlatne medalje i u bacanju kugle bacivši je 11m. Aleksa se nalazi u fazi intenzivnih priprema za Prvenstvo Balkana kao i za Prvenstvo Evrope sledeće godine.

    Treću medalju osvojila je Anastasija Mrkela osvajanjem bronzane medalje na 400m rezultatom 1.00.44. 

    Uspešan nastup imali su i mlađi juniori u trci na 1500m istrčavši svoje lične rekorde. Strahinja Stevšić osvojio je 4. mesto rezultatom 4.26, a Andreja Božanić je osvojio 6. mesto rezultatom 4.45.

    U nedelju 14.06.2020. god. na Vojnoj akademiji održano je Otvoreno prvenstvo Beograda za juniore, a AK „Dinamo“ Pančevo na takmičenju je nastupio sa jednim delom svoje ekipe tj. bez osvajača medalja sa prethodnog takmičenja. I pored toga takmičari Dinama osvojili su tri medalje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport