• PANČEVO: Železničar napunio mrežu lidera Prve lige

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevački Železničar danas je na sportskom centru savladao vodeću Mladost iz Novog Sada sa 3:0 (2:0).

    Već u 11. minutu bilo je 1:0 za Železničar.  Brana Ilić je uputio centaršut sa ivice šesnaesterca, a gol je postigao Kostić. 

    Na samom kraju prvog poluvremena opet Brana Ilić centrira, Lazar Marković je najviši u skoku i lopta je opet u mreži Novosađana – 2:0. 

    I treći put, u 54. minutu, Brana Ilić upućije centaršut, a ovog puta na pravom mestu je Lazar Milošev i to je konačnih 3:0 za Železničar.

    Železničar je timu koji je do sada primio samo jedan gol u prvenstvu, dao tri. Da li je ovo najava boljih dana pančevačkog kluba ostaje da vidimo.

    – Neke stvari u životu moraju da se zasluže. Bili smo uporni i kada nije išlo, radili smo jako i mislim da smo zaslužili ovo. Igrali smo organizovano u odbrani, vrebali svoju šansu iz kontranapada i uspeli smo. Nismo dozvolili rivalu da se razmahne, da nas ugrozi i čestitam mojim momcima na važnoj pobedi – rekao je nakon utakmice trener Železničara Dragan Aničić.

    Nakon ove pobede Železničar se nalazi na osmom mestu sa 11 bodova iz osam utakmica.

    U sledećem kolu pančevačka ekipa gostuje Budućnosti iz Dobanovaca.

     

     

    Pančevački Železničar danas je na sportskom centru savladao vodeću Mladost iz Novog Sada sa 3:0 (2:0).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]