• PANČEVO: Železničar želi povratak na pobednički kolosek

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Posle neočekivanog poraza (1:2) u prošlom kolu u Vlasotincima protiv Dubočice  koja se bori za opstanak u Prvoj ligi Srbije fudbaleri Železničara žele što pre da se vrate na pobednički put, a priliku za to imaće u subotu kada će na svom teernu ugostiti poslednjeplasiranu Slogu iz Kraljeva:

    – Ne bih rekao da se igrači nisu trudili protiv Dubočice, već da  su odstupili od našeg načina igre. Morali smo biti agresivniji i nismo smeli da dozvolimo domaćinu da nam nametne svoj stil igre. Preskakali smo igru i bežali su pojedinci od odgovornosti. Fudbaleri koji nisu bili na očekivanom nivou saznaće to u našim internim analizama, ali svakako da ne bežim i od svoje odgovornosti. Moramo ovo prevazići i vratiti se na stari , pravi pobedničiki put- istakao je Dragan Aničić, šef stručnog štaba.
     
    Predsednik kluba Zoran Naunković je istakao da je zadovoljan učinkom ekipe u prolećnom delu prvenstva, jer je Železničar od 33 boda osvojio 19:
     
    – Nadigrani smo samo u Lazarevcu, dok u nekim mečevima nismo imali ni sreće.Našu igru krasi hrabrost fudbalera i tako je bilo sve do gostovanja u Vlasotincu koje je bilo i naše najslabije izdanje.Iako smo primili gol u 93. minutu nismo zaslužili bodove, jer su pojedinci imali loš pristup. Kao što smo nagrađivali za dobre rezultate, sad će biti i kazni. Verujem da ćemo u narednih 6 mečeva osvojiti dovoljno bodova za opstanak u ligi – rekao je Naunković
     
    On je još istakao i odličan rezultat omladinske ekipe Železničara koju predvodi trener Zoran Nešković, a koja je pobedom u Sremskoj Mitrovici od 1-0 izborila plasman u plej of omladinske lige Vojvodine u kojoj će igrati protiv superligaških klubova. Uspeh je još značajniji ako se zna da sve mlađe kategorije u Železničaru treniraju besplatno, jer se deci članarine ne naplaćuju.
     
     

    Posle neočekivanog poraza (1:2) u prošlom kolu u Vlasotincima protiv Dubočice  koja se bori za opstanak u Prvoj ligi Srbije fudbaleri Železničara žele što pre da se vrate na pobednički put, a priliku za to imaće u subotu kada će na svom teernu ugostiti poslednjeplasiranu Slogu iz Kraljeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport