džudisti Tamiša Foto: Privatna arhiva
Sport

PANČEVO: Žetva medalja džudo kluba „Tamiš”

Izvor: 
013info Pon, 28/02/2022 - 14:43U Srbobranu je održan 23. međunarodni džudo turnir „Turija open” na kojem je učestvovalo 55 klubova sa 571.takmičarom. Boje našeg grada i to veoma uspešno branili su džudisti „Tamiša” koji su osvojili u ukupnom plasmanu 7. mesto sa sedam osvojenih medalja.

Zlatnim odličjem okitili su se Kristijan Lehni, Dejan Dolinga i Milena Sekulović. Srebrnene medalje  zaslužili su Katarina Kešin i Natalija Novaković, dok su Petar Savičić i Petar Novaković osvojili bronzane medalje. Treneri Ivan Ostojić i Darko Todorović izuzetno su zadovoljni nastupom svojih takmičara.

“Na izuzteno jakom turniru pokazali smo još jednom kvalitet koji održavamo zahvaljujući kvalitetnim i jakim treninzima u klubu. Iako smo bili u podmlađenom sastavu ostvarili smo zapažene rezultate i nastavljamo još jače da radimo , jer nam sve ovo uliva još veće samopouzdanje i dobar je pokazatelj da smo na pravom putu”, istakao je trener Ivan Ostojić.

Turnir u Srbobranu ostaće u posebnom sećanju Anji Urs, Vukanu Ranislaviću, Veliboru Grabundžiji i Todoru Dubaku kojima je ovo bilo prvo takmičenje i na neki način „vatreno krštenje” u džudo sportu.

 
MarketingNajnovije vesti