• PANČEVO: Žetva medalja plivača Dinama na Zimskom prvenstvu Vojvodine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Zimsko prvenstvo Vojvodine održano je u Kikindi 29. februara. i 1. marta U kategoriji pionira i kadeta Plivački klub Dinamo Pančevo je nastupio na ovom prvenstvu sa 22 plivača.

    Zlatnu medalju osvojile su plivačice (pioniri) u štafeti 4×50 mešovitim stilom u sastavu Poljak Andrea, Šimon Sara, Milutinović Srna i Konstantinov Danica.

    Plivači, prvog dana takmičenja, najuspešniji su bili u prsnom plivanju. Tako je Nadj Andrea osvojila drugo mesto u disciplini 200m, Ćirković Martin prvo mesto na 100m, a Šondić Strahinja drugo mesto na 200m. 

     Drugog dana takmičenja naše plivačice, juniorke, osvojile su 6 medalja. Najuspešnija je bila Belić Katarina osvojivši 4 medalje i to u disciplinama 400m mešovito drugo mesto u juniorskoj kategoriji i treće mesto u apsolutnoj. Srebro u disciplini 100m prsno u juniorskoj konkurenciji i bronzu u disciplini 200m mešovito u juniorskoj konkurenciji.

    Vrhovac Jelena osvojila je drugo mesto u disciplini 200m delfin, a Husarik Dagmar treće mesto na 400m mešovito, obe u juniorskoj kategoriji.

    Zimsko prvenstvo Vojvodine održano je u Kikindi 29.februara. i 01. marta U kategoriji pionira i kadeta Plivački klub Dinamo Pančevo je nastupio na ovom prvenstvu sa 22 plivača.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport