• PANČEVO: Zlatiborci pokvarili slavlje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U prvom kolu Prve lige Srbije fudbaleri Železničara dočekali su na svom novom terenu ekipu Zlatibora iz Čajetine. Na sportskom centru „Mladost” zasijao je i novi semafor i sve je bilo spremno da se u lepom ambijentu započne sezona od koje svi mnogo očekuju, ali rezultat  posle 90 minuta rastužio je navijače koji su napunili tribine. Pobedili su gosti zasluženo sa 2-0 iako su domaći fudbaleri imali više šansi za gol.

    Prvi su zapretili gosti i to u 6.minutu ali svoj gol odličnom intervencijom spašava golman Živković. U 25. minutu Zlatibor brzo izvodi slobodan udarac, a Čumić na 16 metara sam prima loptu i pored kompletne zbunjene odbrane neometan šutira i pogađa mrežu domaćina.
     
    Do kraja poluvremena Železničar je napadao, ali gol gostiju kao da je bio začaran. Jovanovićev šut u 27. minutu odlično brani gostujući golman, a isti igrač u 44. minutu morao je mnogo bolje da reguje ,jer je sa 5 metara neometan šutirao preko gola.
     
    I u drugom poluvremenu Železničar je nastavio sa napadima, ali neiskorišćene šanse kažnjava Jeermić posle kontranapada u 66.minutu i postavlja konačnih 2-0. Nakon utakmice vidno razočaran bio je trener domaćina Igor Savić, koji je pred ovaj meč rekao da je njegov tim favorit:
     
    – Ovaj poraz je neočekivan i sigurno nam je teško pao. Moji igrači su pomalo i potcenili protivnika pojedinci su se previše zabavljali na terenu i naše dve greške, ali i promašaje gosti su surovo kaznili. Nisu oni nas pobedili, sami sebe smo porazili i dobro je što se ovo dešava na startu prvenstva i moramo što pre izvući pouke iz ove utakmice – istakao je Savić.
     
    Železničar u sledećem kolu igra u Novom Sadu protiv istoimene ekipe.
     
     

    U prvom kolu Prve lige Srbije fudbaleri Železničara dočekali su na svom novom terenu ekipu Zlatibora iz Čajetine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport