Badminton savez Srbije
Badminton

Pet medalja za domaće badmintonce na turnirima u Pančevu

Pančevo, Uto, 29/03/2016 - 15:48
Tanja Marin


PANČEVO - Badminton klub ‚‚Dinamo" još jednom je uspešno organizovao B i C turnire u Hali sportova na Stelištu, proteklog vikenda. To su turniri na kojima takmičari nastupaju uglavnom u dubl konkurenciji, a takmičari pančevačkih klubova ‚‚Dinama" i ‚‚Pančeva" osovijili su pet medalja: jednu srebrnu i četiri bronzana odličja. 

Na turnirima koji se nalaze u kalendaru Badminton saveza Srbije - 19. B turnir ‚‚Pančevo 2016" i 5. C turnir ‚‚Pančevo 2016" učestvovalo je preko 60 takmičara iz deset srpskih klubova, kao što su: ‚‚Beograd", ‚‚Clear" iz Beograda, ‚‚Zmajevi" iz Kruševca, Badminton klub ‚‚Ravens" iz Kragujevca, ‚‚Banat" iz Zrenjanina, ‚‚Fanatik" iz Vršca, novosadski klubovi ‚‚Helianthus" i ‚‚Novi Sad" i pančevački ‚‚Dinamo" i ‚‚Pančevo".  

Medalju na B turniru osvojio je ženski dubl ‚‚Dinama" u sastavu Ana Gavrilović i Sofija Karanović, koji je zauzeo treće mesto, dok su preostale četiri medalje naši klubovi osvojili na C turniru. U konkurenciji muških parova bronzanu medalju su osvojili Mihajlo i Nikola Borka, članovi Badminton kluba ‚‚Pančevo". Ženski dubl ovog kluba Natalija Boharević i Sanja Perić, zauzeo je drugo mesto među ženskim parovima, dok su konkurenciji mešovitih parova bronzana odličja osvojili Nikola Borka i Natalija Boharević (BK ‚‚Pančevo") i Ana Milošević (BK ‚‚Dinamo"), koja je nastupala u dublu sa Bogdanom Stanišićem iz vršačkog ‚‚Fanatika". 

T.M.
MarketingNajnovije vesti