Foto: Kris Kros
Sport

Pioniri Kris Krosa četvrti na Međunarodnom turniru u Bugarskoj

Pančevo, Čet, 16/02/2017 - 20:06
Mirjana Marić


U Botevgrad Areni u Bugarskoj od 9 do 11. februara održan je Međunarodni turnir "Ivan Adreev" za dečake uzrasta do 13 godina. Učesnici su bili CSKA Moskva, MZT Skoplje, BALKAN Botevgrad, AKADEMIK Plovdiv, AKTAVIS AKADEMIJA Leskovac i KRIS KROS Pančevo. Najuspešnija ekipa je bila domaćin turnira Balkan, drugo mesto je pripalo Moskovskom CSKA, trećeplasirana ekipa je bila Akademik iz Plovdiva, četvrti Kris Kros iz Pančeva, peti MZT Skoplje i šestoplasirana ekipa Aktavis Akademija iz Leskovca.

Organizacija turnira je bila na vrhunskom nivou. Ljubazni domaćini su nam omogućili da se osećamo prelepo u njihovom gradu, a uslovi za igru i takmičenje su bili na najvišem nivou. Kris Kros je ostvario skor od dve pobede i tri poraza i zauzeo je četvrto mesto. S obzirom na jačinu turnira možemo biti zadovljni našim izdanjem. Pobedili smo MZT i Aktavis Akademiju, a izgubili od CSKA i Bugarskih ekipa Akademik i Balkan, rekao je sportski direktor Kris Krosa Vladimir Ilić i dodao:

Osim toga iskoristili smo priliku da obiđemo glavni grad Bugarske Sofiju i poklonimo se moštima Svetog Kralja Milutina u Crkvi Svete Nedelje, kao i manastir Sukovo kod Pirota.Zahvaljujemo se organizatoru turnira domaćinu BC Balkan kao i našem treneru Nebojši Vidiću koji nas je pozvao na turnir. 
MarketingNajnovije vesti