RK ‚‚Dinamo 1954"
Ragbi

Pioniri Ragbi kluba ‚‚Dinamo 1954" drugi na finalu Kupa Srbije

Pančevo, Uto, 28/06/2016 - 12:44
Tanja Marin


Prethodnog vikenda Ragbi klub ‚‚Dinamo 1954“ učestvovao je na turniru "Beogradski Pobednik“, koji je organizovao Ragbi klub "Rad“. U okviru ovog turnira organizovan je i završni turnir Kupa Srbije za pionire (takmičari do 14 godina), na kojem su igrači pančevačkog kluba zauzeli drugo mesto, među 8 ekipa.

RK ‚‚Dinamo 1954"
ragbi.jpg

Na turniru ‚‚Beogradski pobednik 2016" Ragbi klub ‚‚Dinamo 1954“ je učestvovao sa mešovitim kadetsko-juniorskim timom. Oni su zauzeli 6. mesto u ragbiju 7 u konkurenciji osam timova.

- Letnji period ekipe će iskoristiti za trening i rad sa igračima iz svih uzrasnih kategorija. Treniraćemo ponedeljkom, sredom i petkom u 19 časova na Sportskom centru ‚Mladost“. Nekoliko igrača iz mlađih selekcija dobilo je poziv u reprezentativni tim, pa će se pripremati sa nacionalnim selekcijama. Želimo da jesen dočekamo spremni, pošto tada nastavljamo takmičenje u svim uzrasnim kategorijama, rekao je Igor Stojadinović, sportski direktor RK ‚‚Dinamo 1954”. 

RK ‚‚Dinamo 1954"
ragbi.jpg

 

Ovim turnirom završen je prolećni deo sezone za sve uzrasne kategorije, a na polovini prvenstva seniorski tim zauzima drugo mesto na tabeli grupe B. Kadeti su tokom ovog proleća na Kupu Srbije osvojili drugo mesto, dok su pioniri, podsetimo, na upravo završenom završnom turniru Kupa Srbije, zauzeli drugo mesto.

RK ‚‚Dinamo 1954"
ragbi.jpg

 
MarketingNajnovije vesti