• Plivači „Dinama“ osvojili 31 medalju na mitingu u Bečeju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na Zatvorenom bazenu „Đorđe Predin – Badža“ u Bečeju proteklog vikenda je održan plivački miting „Sprint 2016″, koji je organizovao Plivački klub „Svim star“ iz ovog grada za takmičare do 12 godina starosti. Plivački klub „Dinamo“ na ovom takmičenju je učestvovao sa 29 takmičara, koji su osvojili 31 medalju: 11 zlatnih, 13 srebrnih i 7 bronzanih medalja. 

    Plivački miting „Sprint 2016″ okupio je 183 takmičara iz 13 klubova iz Srbije i Rumunije. Član plivačkog kluba „Dinamo“ Petar Ranković proglašen je najboljim takmičarem mitinga u konkurenciji do 10 godina, pošto je osvojio najviše bodova sa tri zlatne medalje (50 metara prsno, 100 metara slobodno i 100 metara mešovitim stilom). Dve zlatne (50m leđno i 100m mešovitim stilom) i jednu srebrnu medalju (50m delfin) u konkurenciji do 9 godina osvojio je Viktor Nađ, kojem je pripalo i drugo mesto u plasmanu po bovima. Ognjen Stojšić je bio treći u plasmanu po bodovima u konkurenciji dečaka do 12 godina starosti, pošto je osvojio jednu zlatnu (50m leđno) i dve srebrne medalje (50m delfin i 100 metara mešovitim stilom), dok je isti broj medalja osvojila i Andrea Nađ u konkurenciji devojčica do 9 godina. Ona je zlatnu medalju osvojila u trci na 50 metara prsnim stilom, dok je srebne medalje osvojila u trkama 50 metara delfin i 100 metara mešovitim stilom. Uz to njoj je pripalo i drugo mesto u plasmanu po bodovima. 

    Igor Ignjatov je osvojio drugo mesto u ukupnom plasmanu i zlatnu medalju u trci 50 metara prsnim stilom u konkurenciji osmogodišnjaka. Najsjajnijim odličjem okitila se i Tara Šormaz (50m delfin) među desetogodišnjakinjama, kao i Strahinja Šondić (50m leđno) među dečacima istog godišta. Osim zlatne medalje on je osvojio i srebro u trci na 100 metara mešovitim stilom. 

    U otvorenoj konkurenciji u mešovitoj štafeti pančevački klub je imao dve ekipe, koje su zauzele prvo i treće mesto. Zlato su osvojili Petar Ranković, Jelena Vrhovac, Katarina Belić i Ognjen Stojšić, dok su se bronzom okitili Strahinja Šondić, Anja Gvozdenović, Maša Vidaković i Ognjen Stojanov. 

    Ostali osvajači medalja: 

    Ognjen Stojanov (12 godina): srebro (50 metara leđno) i bronza (100 metara mešovito)

    Danijel Keleman (11 godina): srebro (50m delfin)

    Katarina Belić (11 godina): dva srebra (50m prsno i 100 m slobodnim stilom) i bronza (100m mešovito)

    Dunja Stoev (9 godina): srebro (50m leđno) i dve bronze (50m slobodno i 100 metara mešovito)

    Jelena Vrhovac (11 godina): srebro (50m delfin)

    Mia Poljak (10 godina): srebro (50m delfin)

    Martin Ćirković (8 godina): bronza (50m prsno)

    Helena Rajić (9 godina): bronza (50m prsno)

    Na Zatvorenom bazenu „Đorđe Predin – Badža“ u Bečeju proteklog vikenda je održan plivački miting „Sprint 2016″, koji je organizovao Plivački klub „Svim star“ iz ovog grada. Plivački klub „Dinamo“ na ovom takmičenju je učestvovao sa 29 takmičara, koji su osvojili 31 medalju: 11 zlatnih, 13 srebrnih i 7 bronzanih medalja. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]