• Pobeda fudbalera pančevačkog Železničara u Kupu Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaleri Železničara ostvarili su u Kupu Srbije protiv Radničkog iz Pirota ubedljivu pobedu od 3:0, poluvreme 1:0.

    Od samog početka utakmice Pančevci su bili mnogo odlučniji i na terenu bolja ekipa. Prvu priliku za gol imali su u 15. minutu, ali šut Plavšića sa gol linije gosti izbacuju u korner. U 37. minutu Luka Petrović je zatresao mrežu gostiju, ali gol je opravdano poništen zbog ofsajda. Ipak to kao da je nagovestilo promenu rezultata i samo dva minuta kasnije posle igranja rukom u svom šesnaestercu jednog odbrambenog fudbalera sudija opravdano pokazuje na belu tačku. Siguran sa 11 metara bio je Brana Ilić i Železničar je poveo sa 1:0.

    U drugom poluvremenu Piroćanci su preuzeli inicijativu u prvih 10-tak minuta, ali nisu uspeli ozbiljnije da zaprete golmanu Kneževiću. U 66.minutu posle kornera najviši u skoku je Lazar Marković koji povećava vođstvo svoje ekipe na 2:0. Samo četiri minuta kasnije u igru ulazi najnovije „Željino” pojačanje Lazar Milošev koji svoj prvi kontakt sa loptom pretvara u gol i postavlja konačnih 3:0.

    Ova pobeda je izuzetno važna ne samo zbog plasmana u šesnaestinu finala Kupa Srbije, već zbog vraćanja poljuljanog samopouzdanja u pančevačku ekipu koja u prvenstvu ima krizu rezultata. U ponedeljak u 6. kolu Prve lige Srbije Železničar će ugostiti Timok iz Zaječara i neka ovo bude samo lepa uvertira za taj duel.

     

    Fudbaleri Železničara ostvarili su u Kupu Srbije protiv Radničkog iz Pirota ubedljivu pobedu od 3:0, poluvreme 1:0.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport