• Pobeda rukometašica ‚‚Pančeva” u Prokuplju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U odloženom meču 11. kola Mini Prve rukometne lige za žene ekipa ‚‚Pančeva” savladala je ‚Topličanin” u Prokuplju rezultatom 21:28 (12:13). Ovo je šesta pobeda pančevačkih rukometašica u razigravanju za plasman u Super A ligu, čime su zadržale treću poziciju na tabeli.

    Rukometašice ‚‚Pančeva” su očekivano lako pobedile poslednjeplasiranu ekipu ‚‚Topličanina” na gostovanju. Na samom početku susreta stekle su pet golova prednosti (5:0), ali su do kraja prvog dela domaće rukometašice uspele da smanje njihovo vođstvo, pa su na odmor otišle sa golom zaostatka (12:13). U drugom poluvremnu ekipa Ivana Petkovića nije dozvila bilo kakvo iznenađenje, već su odličnom igrom dokazale svoj kvalitet i ubedljivo trijumfovale.

    Svetlana Ničevski je bila najefikasnija igračica susreta sa 10 golova (5 pogodaka iz ‚‚sedmeraca”), Ivana Tanelov je postigla 5, a Mila Beader i Maja Radojčin po 4 gola. U domaćem sastavu istakla se Olivera Nikolić sa 9 pogodaka i Jovana Jovanović sa 6 postignutih golova.

    U poslednjem kolu Mini Prve rukometne lige ekipa ‚‚Pančeva” na svom terenu dočekuje drugoplasiranu ‚‚Slogu” iz Petrovca na Mlavi. Meč u Hali sportova ‚‚Strelište” biće odigran u četvrtak, 18. juna, u 19 časova.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]