Kačarevačko Jedinstvo
Sport

Podvig Kačarevaca

Izvor: 
013info Pet, 24/06/2022 - 11:05Fudbaleri Jedinstva Stević iz Kačareva posle 16 godina ponovo će igrati u Vojvođanskoj ligi. Ekipa koja je prošle godine tek ušla u Područnu fudbalsku ligu, napravila je veliko iznenađenje i na kraju prvenstva zauzela je 2. mesto iza Radničkog iz Kovina izborivši na taj način baraž utakmice za prelazak u viši rang takmičenja.
 
U prvoj utakmici u Nakovu Polet je porazio Kačarevce sa 6--2 i mnogi su već tad pomislili da je krajnji pobednik poznat. Ipak, fudbaleri Jedinstva Stević verovali su u čudo i na teren su istrčali verujući da mogu da pobede. Prvi pogodak koji je postigao Mladenović u 11. minutu podgrejao je nadu domaćina ,a kada je Lazinica u 36. minutu udvostručio prednost svog tima, gosti su počeli da gube početno samopouzdanje. Na 3-0 je povisio Atanasov u 70. minutu ,a gol koji je doneo veliko slavlje Kačarevcima postigao je Lazinica u 94. minutu. Na ovaj način nagrađena je čitava ekipa i stručni štab predvođeni predsednikom kluba Nenadom Šarencem  kois su uprkos brojnim problemima uspeli da stvore lep ambijent u svom selu u kojem se igra sve bolji fudbal.
 
Pobedu protiv Poleta i ulazak u Vojvođansku ligu-grupa Istok izborili su: Dragović, Angelovski, Kljajić, Živaljević, I. Pešovski, (Okuka), Novakov, (Momčilović), S. Peešovski, (Spaskovski), Balnožan, (Šarenac), Atanasov, Lazinica i Mladenović.
 
 
 MarketingNajnovije vesti