• Polovičan učinak

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevački košarkaški timovi imali su polovičan učinak u prvom kolu drugog dela sezone u regionalnim ligama. “BNS” je pobedio na svom terenu, dok mladi igrači “Kris Krosa” nisu uspeli da iznenade ekipu “Vojke” u gostima.

    Drugi deo sezone u debitanskom nastupu u Prvoj muškoj regionalnoj ligi košarkaši “BNS-a” počeli pobedom nad ekipom “Futoga” rezultatom 66:61. Izabranici Milana Cakovića su igrali fantastično u prvom poluvremenu, pa su na odmor otišli sa prednošću od 18 poena (39:21). Tu prednost su zadržali i u trećoj četvrtini, ali su se u poslednjoj opustili i dozvolili ekipi “Futoga” da smanji zaostatak. Ipak, iskusnom igrom nisu dozvolili preokret, pa su sedom pobedom u sezoni skočili na peto mesto na tabeli.
    S druge strane, iskustvo je upravo ono što je nedostajalo ekipi “Kris Krosa” da pobedom započne 2015. godinu u Drugoj muškoj regionalnoj ligi. Igrali su protiv neugodne ekipe “Vojke” i imali su prednost u prvom delu susreta od 20 poena (52:32), ali nisu uspeli da zadrže visok nivo igre i koncentracije. “Vojka” je prokrenula rezultat i slavila rezultatom 91:87. Četa Vuka Stanimirovića je uprkos porazu zadržala drugo mesto na tabeli sa skorom od 10 pobeda i 3 poraza.
    Podsetimo, danas svoj meč igraju i košarkaši “Dinama”. U 16 i 30 u Laćarku počinje njihov duela sa ekipom “LSK-a”.
    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport