• Poraz Banat Bullsa u Kragujevcu, i nedelju u Pančevu gostuju Blue Dragons-i

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U prvoj utakmici Prve lige Srbije u američkom fudbalu, prvi regionalni klub Banat Bulls pretrpeo je poraz na gostovanju u Kragujevcu od aktuelnih prvaka Srbije Divljiv veprova. Kragujevčani su utakmicu dobili rezultatom 41:29.

    Bulls-i su na pauzu otišli sa vođstvom 15:12, ali se u drugom poluvremenu sve promenilo. Smenjivali su se u vođstvu, sve do poslednjih 3 minuta kada su isključeni glavni trener i predsednik Wild Boars-a. Posle duge pauze, Bulls-i su započeli svojih novih 3 pokušaja, ali zbog cele situacije koja je dovela do isključenja čelnika Kragujevca i same pauze, nisu mogli da poentiraju i preokrenu rezultat u svoju korist.

    Iako nisu pobedili, Bikovi su odigrali sjajnu utakmicu i nisu odustajali sve do poslednjeg sudijskog zvižduka. Ovog vikenda, tačnije u nedelju od 15 časova, na terenu kod Hale sportova, momci iz Banat Bulls-a u okviru drugog kola 7 na 7 Prve lige Srbije dočekaće ekipu Blue Dragons iz Beograda.

    Nažalost, zbog epidemiloške situacije u Srbiji, utakmica će se igrati bez prisustva publike. Za sve navijače Banat Bulls-a ekipa će se potruditi da detaljno prenosi kretanje rezultata na zvaničnim profilima kluba na društvenim mrežama. Ako ne možete da budete uz njih na tribinama, moći ćete da budete online.

     

    U prvoj utakmici Prve lige Srbije u američkom fudbalu, prvi regionalni klub Banat Bulls pretrpeo je poraz na gostovanju u Kragujevcu od aktuelnih prvaka Srbije Divljiv veprova. Kragujevčani su utakmicu dobili rezultatom 41:29. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]