Banat Bulls Foto: Banat Bulls
Sport

Poraz Banat Bullsa u Kragujevcu, i nedelju u Pančevu gostuju Blue Dragons-i

Izvor: 
013info Čet, 08/10/2020 - 22:10

U prvoj utakmici Prve lige Srbije u američkom fudbalu, prvi regionalni klub Banat Bulls pretrpeo je poraz na gostovanju u Kragujevcu od aktuelnih prvaka Srbije Divljiv veprova. Kragujevčani su utakmicu dobili rezultatom 41:29.

Bulls-i su na pauzu otišli sa vođstvom 15:12, ali se u drugom poluvremenu sve promenilo. Smenjivali su se u vođstvu, sve do poslednjih 3 minuta kada su isključeni glavni trener i predsednik Wild Boars-a. Posle duge pauze, Bulls-i su započeli svojih novih 3 pokušaja, ali zbog cele situacije koja je dovela do isključenja čelnika Kragujevca i same pauze, nisu mogli da poentiraju i preokrenu rezultat u svoju korist.

Iako nisu pobedili, Bikovi su odigrali sjajnu utakmicu i nisu odustajali sve do poslednjeg sudijskog zvižduka. Ovog vikenda, tačnije u nedelju od 15 časova, na terenu kod Hale sportova, momci iz Banat Bulls-a u okviru drugog kola 7 na 7 Prve lige Srbije dočekaće ekipu Blue Dragons iz Beograda.

Nažalost, zbog epidemiloške situacije u Srbiji, utakmica će se igrati bez prisustva publike. Za sve navijače Banat Bulls-a ekipa će se potruditi da detaljno prenosi kretanje rezultata na zvaničnim profilima kluba na društvenim mrežama. Ako ne možete da budete uz njih na tribinama, moći ćete da budete online.

 
MarketingNajnovije vesti