• Poraz Dinama od Dubočice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U derbiju petog kola B grupe ARKUS lige rukometaši leskovačke Dubočice pobedili su na svom terenu Dinamo iz Pančeva rezultatom 25:23 (12:12), čime su preuzeli lidersku poziciju bar do nedelje uveče. Tokom poslednja četiri minuta meča, tokom kog su uglavnom Leskovčani jurili rezultat, gosti iz Banata nisu dali gol, pa je Dubočica golovima Matovića i Atanaskovića osigurala četvrtu pobedu.

    Velikom borbom i zalaganjem ostvarili su leskovački rukometaši ono što su planirali – upisali su četvrtu pobedu u sezoni, a treću na svom terenu. Dinamo je većinom meča vodio, domaći igrači su jurili rezultat, ali i uspeli da ga stignu u poslednjim minutima pošto tokom poslednja četiri minuta nisu primili gol, a dali dva za pobedu i prvo mesto A grupe bar do nedelje uveče.

    Dubočica je povela golom Nikole Matovića, koji je upisao ukupno 10 pogodaka, ali je Dinamo preokrenuo za vođstvo od 3:1. Vodili su gosti, a do novog izjednačenja leskovačka ekipa je stigla u 20. minutu (10:10), ali su uzvratili igrači Dinama sa dva uzastopna gola. Odgovor je stigao od Matovića i Radovića za 12:12 na kraju prvog poluvremena.

    Atanasković i Radović su na početku drugog poluvremena doneli prednost Dubočici od 14:12, ali serijom 3:0 Dinamo je preuzeo prednost (16:15) u 39. minutu. U 43. minutu gosti su vodili sa 19:17, ali dobrom igrom domaćini su izjednačili (19:19), a ubrzo i poveli. U samom finišu meča, sigurna odbrana donela je prevagu Leskovčanima koji su upisali četvrtu pobedu u sezoni.

    Posle pet odigranih utakmica Dinamo ima pet bodova. Trenutno je na četvrtom mestu tabele.

    DUBOČICA – DINAMO 25:23 (12:12)

    Leskovac, SRC „Dubočica“.

    Bez gledalaca.

    Sudije: Ivan Mošorinski (Novi Sad) i Aleksandar Pandžić (Zrenjanin).

    Sedmerci: Dubočica 4 (3), Dinamo 6 (5).

    Isključenja: Dubočica 8 minuta, Dinamo 10.

    DUBOČICA: Gašić, Cvetković 2, Simić, Stanković, Nikolić, Radulović, Marinković, Džunić, Pavlović, Mađar, Erić 1, Mitrović 1, Zlatanović, Matović 10, Atanasković 6 (1), Radović 5 (2).

    DINAMO: Ivančević, Pavlović 2, Šotić 7 (4), Kovačević, Stanić, Perić, M. Pavlović, L. Pavlović, Tonić, Golubović 4, Kostadinović 2 (1), Milunović 1, Vučković 5, Radovanović, Mitrović 2.

     

    Rukometaši pančevačkog Dinama pretrpeli su novi poraz. U petom kolu Arkus lige grupa A, od njih su bili bolji rukometašu Dubočice 25:23 (12:12).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport