Sportista godine Pančeva 2018.
Sport

Proglašeni najbolji sportisti Pančeva u 2018. godini

Pančevo, Pet, 21/12/2018 - 15:41
Aleksandar Stojković


Za sportistkinju godine Pančeva proglašena je plivačica Plivačkog kluba Dinamo, Anja Crevar, a sportista godine je Aleksandar Ilkić, košarkap Košarkaškog kluba Tamiš. Njima je ovo priznanje uručio predsednik Sportskog saveza Pančeva, Slobodan Bitević na svečanosti održanoj u petak, 21. decembra u Kulturnom centru Pančeva. Anja je ove godine osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Airesu, srebrnu medalju na Mediteranskim igrama, isplivala normu za Svetsko prvenstvo i kandidat je za Olimpijske igre u Tokiju.

Aleksandar je plejmejker KK Tamiš, kluba koji je na dobrom putu da se plasira u Super ligu Srbije.

Najbolji klub je Rukometni klub Dinamo, a najbolji treber je trener Plivačkog kluba Dinamo i Anje Crevar, Marko Spasov.

Najbolja juniorka je Minja Bojović, članica Tekvondo kluba Koloseum, a najbolji junior Stefan Minajlov iz AK Dinamo.

U kategoriji kadeta najbolji ove godine je bio Darko Spaskovski, član Karate kluba Dinamo, a u kategoriji kadetkinja Miona Brkić iz Atletskog Kluba Dinamo.

Kod pionirki 2018. godine najuspešnija je bila Sara Žunić, karatistkinja Mladosti, a kod pionira Marko Milovanović, iz Šahovskog kluba Svetozar Gligorić.

Najbolji veteran je Slavko Stanišić iz Džudo kluba Dinamo.

Proglašeni su i najbolji u kategoriji školskog sporta:

Ivan Božanić, Gimnazija Uroš Predić, je najbolji učenik, Mina i Nina Čavić iz Osnovne škole Miroslav Antić su najbolje učenice, a najbolja osnovna škola je OŠ Dositej Obradović iz Omoljice. Najbolja srednja škola je Medicinska škola Stevica Jovanović, najbolji profesor Dragan Radosavljević, OŠ Miroslav Antić, a najboljiuu direktor škole Milosav Urošević, direktor OŠ Goce Delčev iz Jabuke.

Nagrada za najboljeg sportskog radnika otišla je u ruke Biljane Mioč.

 

Sportista godine Pančeva 2018.
c75p6110.jpgMarketingNajnovije vesti