• Proglašeni najuspešniji takmičari – u šest kategorija prvi na listi strelci iz SD „Pančevo 1813”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na prethodnim takmičenjima, Streljački savez Vojvodine je proglasio najušpešnije takmičare po kategorijama, za 2020.godinu.

    Čak u šest kategorija su prvi na listi strelci iz Streljačke družine „Pančevo 1813”, i više njih na drugoj i trećoj poziciji, što je doprinelo da SD “Pančevo 1813“ bude na drugoj poziciji klubova, odmah posle SD “Novi Sad 1790“.

    Teodora Kondić je najuspešnija pionirka puškom,a treća kadetkinja puškom,dok je Iva Rakonjac  druga pionirka puškom.

    Aleksa Rakonjac je najuspešniji u dve kategorije, kadeta i mlađih juniora puškom, a drugi je junior puškom, dok je Dejan Pešić drugi u kategoriji seniora puškom.

    Stefan Kešišjan je najuspešniji u dve kategorije, kadeta i mlađih juniora pištoljem, a Nemanja Đorđević je treći u kategoriji kadeta pištoljem.

    Marko Ninković je najuspešniji pionir pištoljem, a drugi je u dve kategorije, kadeta i mlađih juniora pištoljem, dok je njegov stariji brat Velimir Ninković treći u kategoriji juniora pištoljem.

    Ovakav uspeh pančevačkih strelaca na rang listi SS Vojvodine je i očekivan, obzirom da su   visoko plasirani na nedavno proglašenoj rang listi SS Srbije za 2020.godinu.
    Teodora Kondić je najuspešnija pionirka, Iva Rakonjac je druga pionirka, a Aleksa Rakonjac je najuspešniji kadet, i četvrti mlađi junior i junior puškom. Marko Ninković je najuspešniji pionir, a četvrti kadet pištoljem, a Stefan Kešišjan je najuspešniji kadet, i drugi mlađi junior pištoljem. Streljačka družina “Pančevo 1813“ je deseta na rang listi klubova(druga iz Vojvodine) od 31-og bodovanog kluba SS Srbije.

    Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano drugo kolo Kupa SS Srbije za kadete u trostavu vazdušnom puškom sa 3 puta po 20 dijabola u klečećem,ležećem i stojećem stavu. Iz zdravstvenih razlog takmičila se samo ekipa kadeta u kojoj je bio najuspešniji Ognjen Lukić, koji je zauzeo deveto mesto,ali je i osvojio dva boda za finale i Teodora Kondić koja je zauzela jedanaesto mesto. Naredno treće kolo će biti održano 8. i 9. maja, kada će pančevački strelci nastupiti u punom sastavu.

    Na prethodnim takmičenjima, Streljački savez Vojvodine je proglasio najušpešnije takmičare po kategorijama, za 2020.godinu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport