• Ragbisti starčevačkog Borca suvereno do trofeja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pioniri Borca iz Starčeva su pobedili na 6. Memorijalnom turniru „Boško Strugar“ koji je održan u subotu 8.avgusta, u Beogradu.Starčevački ragbisti su turnir završili bez poraza.

    Na otvaranju turnira odigrali nerešeno 10-10 sa ekipom Čelika iz Zenice, u drugom meču su savladali Crvenu zvezdu sa 5 – 0, a u meču koji je odlučivao osvajača turnira posle preokreta savladan je domaćin, RK Pobednik sa 15 – 5.
     

    Neposredno po završetku turnira Marija Stojšić igrač Borca nam je izjavila:
    „Ponosna sam na svoje drugare i sebe, jer smo pre svega pokazali karakter u poslednjoj utakmici, iako smo na poluvremenu gubili sa 5-0, na kraju smo pobedili i nosimo pehar kući.“

    Igor Tomašić trener RK Borac je rekao:

    „Iako su po građi moji igrači najsitniji, to im nije smetalo da osvoje turnir, jer se vidi da su kondiciono najbolje spremni. Ovog leta smo prvi putodradili kompletne pripreme na Divčibarama, zahvaljujući Sportskom savezu Pančeva, i to je dalo rezultate. Posle prošlonedeljnog osvajanja Prvenstva Vojvodine sada smo osvojili i ovaj prestižni turnir. Sledeće takmičenje koje nas očekuje je prvi od tri turnira prvenstva Srbije.“ 

    Pioniri Borca iz Starčeva su pobedili na 6. Memorijalnom turniru „Boško Strugar“ koji je održan u subotu 8.avgusta u Beogradu.Starčevački ragbisti su turnir završili bez poraza.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport