• Rukometaši pančevačkog Dinama eliminisani iz Kupa Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U četvrtfinalu Kupa Srbije „Branislav Pokrajac” rukometaši Dinamam izgubili su u Kragujevcu od Radničkog sa 23-22, poluvreme 12-10.
     
    Rezultat ne pokazuje pravo stanje na terenu tokom 60 minuta igre, jer su domaći rukometaši tokom većeg dela susreta imali ubedljivu prednost, ali Pančevci su na kraju mogli da stignu i do produžetka.
     
    Od samog početka Radnički je igrao odlučnije i sa više želje, dok su gosti u odbrani bili nedovoljno čvrsti, a u napadu bez pravih ideja. To je rezultiralo vođstvom radničkog od 9-4 već u 14.minutu igre. Od tad, pa do kraja Dinamo je pokušavao da smanji ubedljivu prednost. Na poluvreme odlazi sa zaostatkom od samo dva gola.
     
    I drugo poluvreme Radnički započinje snažnije i opet pravi prednost i u 40. minutu vodi sa 19-12. Dinamo je promašivao zicere, nije imao malo ni sreće, jer umesto mreže često su Pančevci pogađali i okvir gola. Ipak, posustaju i domaći rukometaši i do 55. minuta njihova prednost se istopila (21-20). Dinamo ne koristi svoju šansu i Kragujevčani sa dva brza gola pomislilo se ulaze u mirnu završnicu.
    Dva minuta pre kraja utakmice Miloš Kostadinović iz kontranapada smanjuje na 23-22, a rukometaši Radničkog 30 sekundi pre kraja greše u napadu i bacaju loptu u aut dajući Dinamu još jednu-poslednju priliku za popravni.
     
    U poslednjim sekundama meča Ivan Distol se izborio za šut sa 6 metara, ali lopta odlazi daleko iznad gola i domaćin je mogao da počne slavlje, jer je sasvim zasluženo  izborio plasman u polufinale Kupa Srbije.
     

    U četvrtfinalu KUP-a Srbije Branislav Pokrajac rukometaši Dinamam izgubili su u Kragujevcu od Radničkog sa 23-22, poluvreme 12-10.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport