• SD „Pančevo 1813” niže uspehe

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Proteklog vikenda u Smederevu je i zvanično počela nova takmičarska sezona prvim kolom Kupa SS Srbije po A programu za juniore i seniore. Nastupilo je devet takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813” u disciplinama iz vazdušne puške i pištolja. 

    Kadet Stefan Kešišjan je osvojio bronzanu medalju sa postignutih 542 kruga u konkurenciji juniora pištoljem, kao i 8 bodova za učešće u Finalu Kupa. Pored njega, u ekipi seniora pištoljem, koja je osvojila četvrto mesto i 5 bodova, učestvovali su i pionir Marko Ninković sa 538 i njegov brat, mlađi junior Velimir Ninković sa 534 kruga, što su visoki rezultati za njihov uzrast, sa kojima su zamenili naše seniore.
    Takođe, kadet Aleksa Rakonjac je osvojio peto mesto sa postignutih 610,7 krugova u konkurenciji juniora puškom, kao i šest bodova za učešće u Finalu Kupa. Pored njega, u ekipi seniora puškom, koja je osvojila peto mesto i četiri boda, učestvovali su i seniori Gabriel Dautović sa 610,5 i Dalibor Pavlović sa 574,5 krugova,koji je u zadnjem momentu zamenio Dejana Pešića, a koji nije nastupio zbog obaveza na radnom mestu. Nastupile su i juniorke Teodora Kondić sa 604,0 i Iva Rakonjac sa 595,4 puškom, a pištoljem Marina Mijatović sa 493 krugova, ali je to bilo nedovoljno za osvajanje bodova, u ovom od ukupno tri kola, tako da će imati prilike da se dokažu. Naredno takmičenje će biti međunarodni turnir za mlade strelce, takođe u Smederevu početkom novembra.

    Prethodnog vikenda je u Staroj Pazovi održano drugo kolo Lige pionira Vojvodine, na kojem je nastupilo osam najmlađih takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813” u svim disciplinama i kategorijama. 
    Marko Ninković je osvojio prvo mesto sa 184 kruga u kategoriji pionira vazdušnim pištoljem, a pored njega, u ekipi pionira pištoljem koja je zauzela prvo mesto, nstupili su  Nemanja Đorđević koji je sa 161 krugom osvojio bronzanu medalju i Ognjen Bunčić koji je četvrti sa 147 krugova. Ekipa pionirki pištoljem je osvojila drugo mesto, a nastupile su Iva Rakonjac sa 131,i sestre Asja i Katja Bogdanović sa 127 i 112 krugova.
    Iva Rakonjac je osvojila prvo mesto sa 183 kruga u kategoriji pionirki puškom, a pored nje,u ekipi pionirki koja je zauzela peto mesto, nastupile su  Katja Bogdanović sa 149 i Tijana Cvetanović sa 120 krugova. Ekipa pionira puškom je osvojila drugo mesto u sastavu: Ognjen Bunčić sa 171, Nemanja Đorđević sa 164 i Ognjen Lukić sa 161 krugom.
    Treće kolo će biti održano u Sremskoj Mitrovici 15.novembra, a narednog vikenda su Pančevo i SD „Pančevo 1813” domaćini ekipnog Finala Kupa SS Srbije serijskom vazdušnom puškom.

    Proteklog vikenda u Smederevu je i zvanično počela nova takmičarska sezona prvim kolom Kupa SS Srbije po A programu za juniore i seniore. Nastupilo je devet takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813” u disciplinama iz vazdušne puške i pištolja. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport