• Sedam medalja za triatlonce pančevačkog Tamiša

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu 13. oktobra trkom jesenjeg kros duatlona na Košutnjaku u organizaciji SK Sportikus i Triatlon Saveza Beograd, zvanično je završena takmičarska sezona u Srbiji. TK Tamiš je na ovoj trci nastupio sa 12 takmičara, koji su osvojili sedam medalja.

    Ova sjajno organizovana trka je bila prvenstvo države za kategoriju poletarci, takmičari rođeni 2007. godine i kasnije. U toj kategoriji najznačajniji rezultat je ostvario Stefan Birka koji je osvojio prvo mesto među starijim poletarcima. U istoj kategoriji treće mesto je osvojila Ana Kostić. 

    Do medalja na državnom prvenstvu došli su i Milica Zarić i Novak Perišić. Oni su osvojili drugo mesto u kategoriji mlađi poletarci.

    I ostali TeKaTejci su imali zapažene nastupe i osvojili medalje i bodove za STU kup. Među mladim nadama najuspešniji je bio Dušan Zarić – zlato dok je Aleksa Kežić osvojio bronzu. Među nadama Nikola Galović je osvojio srebro.
    TKT su predstavljali još Ognjen Perišić, Lenka Stojanović, Nemanja Stoiljković, Milutin Petković i Lazar Kežić.

    U subotu 13. oktobra trkom jesenjeg kros duatlona na Košutnjaku, u organizaciji SK Sportikus i Triatlon Saveza Beograd, zvanično je završena takmičarska sezona u Srbiji. TK Tamiš je na ovoj trci nastupio sa 12 takmičara, koji su osvojili sedam medalja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport