Aleksa Kežić TK Tamiš Pančevo Foto: TK Tamiš
Sport

Sedam medalja za triatlonce pančevačkog Tamiša

Izvor: 
M. L. Pon, 15/10/2018 - 09:09

U subotu 13. oktobra trkom jesenjeg kros duatlona na Košutnjaku u organizaciji SK Sportikus i Triatlon Saveza Beograd, zvanično je završena takmičarska sezona u Srbiji. TK Tamiš je na ovoj trci nastupio sa 12 takmičara, koji su osvojili sedam medalja.

Ova sjajno organizovana trka je bila prvenstvo države za kategoriju poletarci, takmičari rođeni 2007. godine i kasnije. U toj kategoriji najznačajniji rezultat je ostvario Stefan Birka koji je osvojio prvo mesto među starijim poletarcima. U istoj kategoriji treće mesto je osvojila Ana Kostić. 

Do medalja na državnom prvenstvu došli su i Milica Zarić i Novak Perišić. Oni su osvojili drugo mesto u kategoriji mlađi poletarci.

I ostali TeKaTejci su imali zapažene nastupe i osvojili medalje i bodove za STU kup. Među mladim nadama najuspešniji je bio Dušan Zarić - zlato dok je Aleksa Kežić osvojio bronzu. Među nadama Nikola Galović je osvojio srebro. TKT su predstavljali još Ognjen Perišić, Lenka Stojanović, Nemanja Stoiljković, Milutin Petković i Lazar Kežić.
MarketingNajnovije vesti