• Šest medalja za atletičare Tamiša u Smederevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Smederevu je 11 septembra održan atletski miting pod nazivom II Trofej Smederevske tvrđave, a Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa 12-oro atletičar i ostvario zapažen uspeh osvajanjem 6 medalja.

    Emilija Jelesijević je nastupila u kategoriji  starijih pionirki U16, u disciplini bacanje koplja.Sjajnom serijom i hicem od 30,60m ubedljivo je osvojila zlatnu medalju, pehar i titulu pobednice II trofeja Smederevske trvđave.Emilija Jelesijević je velika nada AK Tamiš.

    Period koji je pred nama će pokazati o kakvom se velikom atletskom talentu radi.

    U disciplini bacanje votrexa,u kategoriji  atletskih škola B,  Minja Simović je osvojila drugo mesto i srebrnu medalju.

    Dunja Vučković je u disciplini 50m prepone u kategoriji  atletskih škola B, osvojila treće mesto i bronzanu medalju.

    Sara Radivojević je u disciplini 50m prepone u kategoriji  atletskih škola C, odličnom trkom osvojila takođe treće mesto i bronzanu medalju.

    U disciplini sportsko hodanje na 1000m, u kategoriji  mlađih pionirki U14, Sara Gagić je ubedljivo osvojila zlatnu medalju sa rezultatom novog ličnog rekorda od 5:22,4.Sara Gagić je podsetimo pre 15 dana osvojila zlatnu medalju na državnom prvenstvu u Sremskoj Mitrovici.

    Veljko Hrnjez je nastupio u trci sportsko hodanje 1000m, ali u starijoj kategoriji U16, i osvojio je odlično treće mesto i bronzanu medalju.

    Za AK Tamiš nastuplili su još:

    Elena Vrsajko, Milica Slavujac, Nikolina Radovanovič, Jovana.

    Organizator takmičenja je bio AK Smederevo, a na takmičenju se okupio rekordan broj učesnika sa preko 600 mladih atletičara/ki, iz cele Srbije i regiona.

     

    U Smederevu je 11 septembra održan atletski miting pod nazivom II Trofej Smederevske tvrđave, a Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa 12-oro atletičar i ostvario zapažen uspeh osvajanjem 6 medalja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport