AK Tamiš u Smederevu
Sport

Šest medalja za atletičare Tamiša u Smederevu

Izvor: 
013info Pon, 12/09/2022 - 08:47U Smederevu je 11 septembra održan atletski miting pod nazivom II Trofej Smederevske tvrđave, a Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa 12-oro atletičar i ostvario zapažen uspeh osvajanjem 6 medalja.

Emilija Jelesijević je nastupila u kategoriji  starijih pionirki U16, u disciplini bacanje koplja.Sjajnom serijom i hicem od 30,60m ubedljivo je osvojila zlatnu medalju, pehar i titulu pobednice II trofeja Smederevske trvđave.Emilija Jelesijević je velika nada AK Tamiš.

Period koji je pred nama će pokazati o kakvom se velikom atletskom talentu radi.

U disciplini bacanje votrexa,u kategoriji  atletskih škola B,  Minja Simović je osvojila drugo mesto i srebrnu medalju.

Dunja Vučković je u disciplini 50m prepone u kategoriji  atletskih škola B, osvojila treće mesto i bronzanu medalju.

Sara Radivojević je u disciplini 50m prepone u kategoriji  atletskih škola C, odličnom trkom osvojila takođe treće mesto i bronzanu medalju.

U disciplini sportsko hodanje na 1000m, u kategoriji  mlađih pionirki U14, Sara Gagić je ubedljivo osvojila zlatnu medalju sa rezultatom novog ličnog rekorda od 5:22,4.Sara Gagić je podsetimo pre 15 dana osvojila zlatnu medalju na državnom prvenstvu u Sremskoj Mitrovici.

Veljko Hrnjez je nastupio u trci sportsko hodanje 1000m, ali u starijoj kategoriji U16, i osvojio je odlično treće mesto i bronzanu medalju.

Za AK Tamiš nastuplili su još:

Elena Vrsajko, Milica Slavujac, Nikolina Radovanovič, Jovana.

Organizator takmičenja je bio AK Smederevo, a na takmičenju se okupio rekordan broj učesnika sa preko 600 mladih atletičara/ki, iz cele Srbije i regiona.

 
MarketingNajnovije vesti