printscreen
Sport

Šest medalja za Pančevce na prvom danu finala Sportskih igara mladih

Pančevo, Čet, 20/07/2017 - 13:31
Aleksandar Stojković

Pančevci su imali uspešan dan na završnom danu prve grupe sportova finala ovogodišnjih sportskih igara mladih koje se održava u Beogradu, na Adi Ciganliji. Zlatne medalje osvojili su šahista Marko Milanović, teniserka Jovana Čavić i ekipa Pančeva u basketu 3x3. Rumetaši Dolova bili su drugi, a bronzane medalje su osvojili stonoteniserka Jelena Stefanović i teniser David Veljo

Ada Ciganlija bila je prepuna dečaka i devojčica, takmičara Državnog finala Sportskih igara mladih, ali i onih koji su došli da kao gledaoci bodre svoje drugare.

Medalje su uz proslavljenog odbojkaša i predsednika Saveza za školski sport Srbije Željka Tanaskovića delili i Dejan Majstorović, član reprezentacije Srbije u basketu 3 na 3, koji su zvanični prvaci sveta i predstavnici Sportskih igara mladih Srbije (Ivana Jovanović, Ivan Krgović, Zorica Mijatović i Goran Vještica). U ekipnim sportovima basket 3 na 3 i rukometu (dečaci i devojčice) pobednici su obezbedili plasman na regionalno finale u Split, u stonom tenisu i tenisu prva dva mesta putuju u Split, dok u šahu plasman su obezbedili po tri prvoplasirana, takođe u konkurenciji dečaka i devojčica.

Danas i u petak se nastavlja Državno finale i očekuju nas završna takmičenja u malom fudbalu, odbojci, između dve vatre i odbojci na pesku. 


MarketingNajnovije vesti