• Sjajni rezultati pančevačkih strelaca u Kupu Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano prvo kolo Kupa SS Srbije po B programu, za mlađe kategorije u gađanju puškom i pištoljem, na kojem je nastupilo dvanaest takmičara iz Streljačke družine “Pančevo 1813“.
     
    Aleksa Rakonjac je sa 597 krugova ubedljivo pobedio i osvojio svih dvanaest bodova u konkurenciji mlađih junioera puškom, a njegova sestra Iva Rakonjac je osvojila bronzanu medalju i osam bodova u kategoriji kadetkinja puškom sa 388 krugova, i sa istim rezultatom je osvojila i 2 boda za deveto mesto u konkurenciji mlađih juniorki, Teodora Kondić je takođe u konkurenciji mlađih juniorki osvojila osmo mesto i 3 boda zafinale koje će biti održamo krajem marta.
     
    U kategoriji kadeta puškom Ognjen Lukić je jedanaesti sa 549 krugova, a nedostajao mu je  jedan krug za osvajanje bodova, a nastupili su još Nemanja Đorđević sa 538 i Ognjen Bunčić sa 528 krugova. U kategoriji pionira serijskom vazdušnom puškom, je Ognjen Lukić osvojio šesto mesto i pet bodova sa 179 krugova, a sa 176 krugova ,najmlađi Ognjen Bunčić je osvojio sedmo mesto i četiri boda za Finale.
     
    Marko Ninković je sa 548 krugova ponovo osvojio dve medalje vazdušnim pištoljem i po deset bodova u konkurenciji kadeta i mlađih juniora, Stefan Kešišjan je sa 545 krugova osvojio sedam bodova za četvrto mesto u konkurenciji mlađih juniora, a  Nemanja Đorđević je sa 519 krugova osvojio deveto mesto i dva boda u kokurenciji kadeta pištoljem. Ognjen Bunčić je sa 174 kruga pištoljem osvojio osmo mesto i tri boda za fFinale u kategoriji pionira.
     
    Drugo kolo će biti održano u februaru u Nišu a treće u Smederevu u martu.
     
    Narednog vikenda će u Novom Sadu biti održano Prvenstvo Vojvodine po A programu za kategorije juniora i seniora vazdušnom puškom i pištoljem.
     
     
     

    Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano prvo kolo Kupa SS Srbije po B programu,za mlađe kategorije puškom i pištoljem, na kojem je nastupilo dvanaest takmičara iz Streljačke družine “Pančevo 1813“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]