• Sjajni triatlonci pančevačkog TK Tamiš na Prvenstvu Srbije u akvatlonu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U nedelju 13. septembra u predivnom ambijentu gradskog jezera u Vršcu održana je trka Prvenstva Srbije u akvatlonu – 1km plivanja + 5km trčanja. Organizatori trke TK Ahil iz Vršca su uradili sve da se preko 150 takmičara iz cele Srbije, nakon pauze u takmičenjima zbog virusa COVID19, trka u sjajnim uslovima. Među tih 150 triatlonaca našlo se i 27 takmičara iz Pančeva. Ostvareni su dobri, može se reći odlični, rezultati jer se i pored zabrane takmičenja tokom leta dobro i vredno treniralo.
    Najveći uspeh je ostvario Bogdan Jelača koji je postao prvak države u konkurenciji kadeta. Ništa manje značajan rezultat napravila je i Anja Davidović koja je najbolja starija juniorka u Srbiji i viceprvakinja države u apsolutnoj konkurenciji kod žena. Osvajači medalja su još i: Stefan Birka  – srebro mlađi kadeti, Nevena Vidaković – srebro starije juniorke, Luka Gligorić – srebro juniori, Nikola Vincer – AG 2 takmičari od 31 do 40 godina srebro i Marjan Lukić – AG3 takmičari od 41 do 50 godina, zlato.
     
    Sezona se zatvara u nedelju 20. septembra kada se na Adi Ciganliji održava Dan triatlona. U planu je da se održe  četiri trke: kup Beograda u akvatlonu za mlađe od 16 godina, kup Beograda u sprint triatlonu za starije od 16 godina, prvenstvo Srbije u dugom triatlonu ( 1.9km plivanja-90km bajka-21.1km trčanja ) i trka Evropskog kupa u super sprint triatlonu gde će kao članovi reprezentacije Srbije TK Tamiš predstavljati Luka Gligorić i Bogdan Jelača.
     
     

     

     

     

     

     

     

     

    U nedelju 13. septembra u predivnom ambijentu gradskog jezera u Vršcu održana je trka Prvenstva Srbije u akvatlonu – 1km plivanja + 5km trčanja. Organizatori trke TK Ahil iz Vršca su uradili sve da se preko 150 takmičara iz cele Srbije, nakon pauze u takmičenjima zbog virusa COVID19, trka u sjajnim uslovima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]