• Slađana Mitrović i Nataša Andrevski postale višestruke prvakinje države

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Proteklog vikedna održano je 4. Prvenstvo države u potisku sa grudi (bench press) i mrtvom dizanju (deadlift) sa i bez opreme po pravilima Globalnog pauerlifting komiteta (GPC). Naše sugrađanke, koje nastupaju za Fitnes studio ‚‚Fiesta“ osvojile su osam medalja: šest zlatnih i dve bronzane medalje. Uz to Slađana Mitrović je u konkurenciji žena starijih od 40 godina postavila tri nova nacionalna rekorda.
     
    Višestruka prvakinja Balkana, Slađana Mitrović dokazala je svoju dominaciju na ovim prostorima u kategoriji M1 (takmičarke preko 40 godina) do 56 kilograma težine, osvojivši četiri zlatne medalje i obaranjem državnih rekorda u bench press-u i mrtvom dizanju bez opreme, kao i u mrtvom dizanju sa opremomNovi nacionalni rekord u mrtvom dizanju bez opreme iznosi 105 kg (prethodni rekord 100 kg), sa opremom 101 kg, a u potisku sa grudi bez opreme 41 kg. U ove dve discipline osvojila je zlatne medalje, a titule prvakinje države pripale su joj i u mrtvom dizanju i potisku sa grudi uz koriščenje opreme. 
     
    Tutule prvakinje države u konkurenciji dama do 56 kg u bench press-u i mrtvom dizanju osvojila je Nataša Andrevski, dok je u istim disciplinama u kategoriji takmičarki do 75 kilograma Danijela Simičić osvojila dva bronzana odličja. 
     
     

     

     

     

    T. M.
     

    Proteklog vikedna održano je 4. Prvenstvo države u potisku sa grudi (bench press) i mrtvom dizanju (deadift) sa i bez opreme po pravilima Globalnog pauverlifting komiteta (GPC). Naše sugrađanke, koje nastupaju za Fitnes studio ‚‚Fiesta“ osvojile su osam medalja: šest zlatnih i dve bronzane medalje. Uz to Slađana Mitrović je u konkurenciji žena starijih od 40 godina postavila tri nova nacionalna rekorda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]