• Srebro za atletičara „Panonije“ iz Pančeva na Prvenstvu Srbije za starije juniore

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U nedelju, 10. jula, u Kruševcu održano je Prvenstvo Srbije za starije juniore, a učestvoavao je veliki broj klubova i atletičara iz cele zemlje.

    Vladimir Mirkov, iako je još u kategoriji starijih pionira, smogao je snage da u konkurenciji sa četiri godine  starijim takmičarima u disciplini sportskog hodanja, dođe do srebrnog odličja. Po novim propozicijama u disciplini sportskog hodanja za starije juniore, distanca je povećana sa 3000 na 5000m, pa je izazov time bio veći.

    Vladimir je od samog starta zauzeo svoje mesto u vodećoj grupi. Kako su dva takmičara ispred njega  „zaradila“ po tri tehnicke greške (savijeno koleno i trcanje), Vladimir je ponovo došao do srebra bez ijedne opomene. 

    Krajnji rezultat je bio 31:08 minuta, a time je Vladimir pomerio lični rekord za citava dva minuta.

    Treba napomenuti da je pored trenera Saše Stojilovića veliki doprinos poboljšanju Vladimirove tehnike  i ovoga puta dao trener AK „Tamiš“ Zoran Kocić.

    Ovom medaljom Vladimir Mirkov samo potvrđuje da je i dalje jedan od najboljih starijih pionira u državi.

     

    U nedelju, 10. jula, u Kruševcu održano je Prvenstvo Srbije za starije juniore, a učestvoavao je veliki broj klubova i atletičara iz cele zemlje.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]