Odbojka

‚‚Srem Iton-Tempo" bolji od ‚‚Odbojke 013"

Pančevo, Uto, 05/04/2016 - 20:06
Tanja MarinPANČEVO - Drugi tim ‚‚Srem Iton-Tempa" revanširao se ekipi ‚‚Odbojke 013" za poraz u Sremskoj Mitrovici u prvom delu Druge lige. Ekipa iz Srema je u Pančevu slavila istovetnim rezultatom - 3:1. Ponovo su ova dva tima odigrala veoma neizvestan i rezultatski uzbudljiv meč što govori i rezultat po setovima - 25:20; 17:25; 25:27; 24:26. 

Zbog zauzetosti Hale sportova na Strelištu ‚‚Odbojka 013" i ‚‚Srem Iton-Tempo" su svoj meč odigrali u sali Osnovne škole ‚‚Jovan Jovanović Zmaj". Domaće odbojkašice su bile bolje u prvom setu, da bi gošće iz Sremske Mitrovice boljom igrom u drugom setu došle do izjednačenja. U trećem i četvrtom setu vodila se velika borba, ekipe su pokazale sav svoj kvalitet, a o osvajaču seta su odlučivale nijanse. Nešto bolja koncentracija u samoj završnici omogućila je ekipi ‚‚Srema" da dobije treći i četvrti set ‚‚na razliku" i posle preokreta dođe do pobede i nova tri boda.

Igrom i zalaganjem pančevačke odbojkašice nisu ni ovog puta razočarale svoje navijače, pa im ostaje da u poslednja dva kola prvenstva pobedama i dobrim igrama poprave plasman na tabeli. Trenutno sa 19 bodova zauzimaju 8. mesto na tabeli Druge odbojkaške lige - grupe ‚‚Sever". U pretposlednjem kolu se sastaju sa ekipom ‚‚Vrbasa" u ovom gradu u središtu Bačke. 

T.M.
MarketingNajnovije vesti