• ‚‚Srem Iton-Tempo“ bolji od ‚‚Odbojke 013″

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Drugi tim ‚‚Srem Iton-Tempa“ revanširao se ekipi ‚‚Odbojke 013″ za poraz u Sremskoj Mitrovici u prvom delu Druge lige. Ekipa iz Srema je u Pančevu slavila istovetnim rezultatom – 3:1. Ponovo su ova dva tima odigrala veoma neizvestan i rezultatski uzbudljiv meč što govori i rezultat po setovima – 25:20; 17:25; 25:27; 24:26. 

    Zbog zauzetosti Hale sportova na Strelištu ‚‚Odbojka 013″ i ‚‚Srem Iton-Tempo“ su svoj meč odigrali u sali Osnovne škole ‚‚Jovan Jovanović Zmaj“. Domaće odbojkašice su bile bolje u prvom setu, da bi gošće iz Sremske Mitrovice boljom igrom u drugom setu došle do izjednačenja. U trećem i četvrtom setu vodila se velika borba, ekipe su pokazale sav svoj kvalitet, a o osvajaču seta su odlučivale nijanse. Nešto bolja koncentracija u samoj završnici omogućila je ekipi ‚‚Srema“ da dobije treći i četvrti set ‚‚na razliku“ i posle preokreta dođe do pobede i nova tri boda.

    Igrom i zalaganjem pančevačke odbojkašice nisu ni ovog puta razočarale svoje navijače, pa im ostaje da u poslednja dva kola prvenstva pobedama i dobrim igrama poprave plasman na tabeli. Trenutno sa 19 bodova zauzimaju 8. mesto na tabeli Druge odbojkaške lige – grupe ‚‚Sever“. U pretposlednjem kolu se sastaju sa ekipom ‚‚Vrbasa“ u ovom gradu u središtu Bačke. 

    T.M.

    PANČEVO – Drugi tim ‚‚Srem Iton-Tempa“ revanširao se ekipi ‚‚Odbojke 013″ za poraz u Sremskoj Mitrovici u prvom delu prvensta. Ekipa iz Srema je u Pančevu slavila istovetnim rezultatom – 3:1. Ponovo su ova dva tima odigrala veoma neizvestan i rezultatski uzbudljiv meč što govori i rezultat po setovima – 25:20; 17:25; 25:27; 24:26. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]