• STARČEVAČKI AKADEMCI NAJBOLJI – uspešno nastupili na međunarodnom turniru u Prnjavoru

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Na međunarodnom džudo turniru „MALA EVROPA,, u Prnjavoru okupilo se više od 400 takmičara iz 9 zemalja. A džudo Akedemija Jočić iako je nastupila u skraćenom izdanju  je ipak osvojila mnoštvo medalja. A u konkurenciji kadeta bila dominantna i proglašena za najbolji klub.

    Za pehar u tom uzrastu su se izborili: Branislav Đurić koji je bio najbolji u kategoriji +100, Filip Spasić koji je osvojio srebro, a Milan Marković se okitio bronzom.

    Boje Akademije u konkurenciji poletaraca i pionira uspešno su branili: Mijat Vukosavljević, koji je apsolutnom dominacijom pobedio sve protivnike i osvojio zlato, Đorđe Maletić nastupao je vrlo uspešno,ali je u finalu poklekao i morao da se zadovolji srebrnom medaljom, a Natalija Strigić je u superteškoj kategoriji u jakoj konkurenciji izborila treće mesto.

    Svoj kvalitet ponovo je potvrdio Golub Strigić,koji je nastupao u svom uzrastu i bio drugi,ali je u konkurenciji starijih pionira osvojio bronzanu medalju.

    Bez medalje su ovoga puta ostali Bogdan Vukosavljević i Dejan Strigić.

    U Akademiji  kažu da su veoma zadovoljni i ističu da su pehari i medalje već normalna stvar za ove takmičare. Dodaju da je to proizvod ozbiljnog rada i treninga koji se sprovodi u klubu.

    “Učimo decu da budu skromni, da ih ovakvi uspesi ne ponesu te da nastave sa radom jače i bolje”, saopštili su iz Akademije.

    Naglašavaju da se u Akademij neće  baviti podmićivanjem novinara i korupcijom niti političkim aktivnostima kao vecina klubova, kako bi se predstavili javnosti onako kakvi bi zeleli da budu već će raditi svoj posao najbolje sto znaju i umeju

    – Sigurni da je to već u našem gradu prepoznato te da će naredna godina za Akademiju biti znatno lakša i uspešnija, kažu iz Akademije.

    Akademci  21. avgusta  putuju na sedmodnevne pripreme na Goč.

    – U organizaciji Akademije Jočić na Goču će se okupiti 120 takmičara iz sedsm klubova. Bez lažne skromnosti kažemo da je ovo apsolutni rekord za klupske pripreme čak i za najjače tj najbogatije klubove nase zemlje a svakako izazov i za naše saveze”, poručili su iz tog kluba.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]