Akademija u Prnjavoru
Sport

STARČEVAČKI AKADEMCI NAJBOLJI - uspešno nastupili na međunarodnom turniru u Prnjavoru

Izvor: 
013info Čet, 19/08/2021 - 07:35


Na međunarodnom džudo turniru „MALA EVROPA,, u Prnjavoru okupilo se više od 400 takmičara iz 9 zemalja. A džudo Akedemija Jočić iako je nastupila u skraćenom izdanju  je ipak osvojila mnoštvo medalja. A u konkurenciji kadeta bila dominantna i proglašena za najbolji klub.

Za pehar u tom uzrastu su se izborili: Branislav Đurić koji je bio najbolji u kategoriji +100, Filip Spasić koji je osvojio srebro, a Milan Marković se okitio bronzom.

Boje Akademije u konkurenciji poletaraca i pionira uspešno su branili: Mijat Vukosavljević, koji je apsolutnom dominacijom pobedio sve protivnike i osvojio zlato, Đorđe Maletić nastupao je vrlo uspešno,ali je u finalu poklekao i morao da se zadovolji srebrnom medaljom, a Natalija Strigić je u superteškoj kategoriji u jakoj konkurenciji izborila treće mesto.

Svoj kvalitet ponovo je potvrdio Golub Strigić,koji je nastupao u svom uzrastu i bio drugi,ali je u konkurenciji starijih pionira osvojio bronzanu medalju.

Bez medalje su ovoga puta ostali Bogdan Vukosavljević i Dejan Strigić.

U Akademiji  kažu da su veoma zadovoljni i ističu da su pehari i medalje već normalna stvar za ove takmičare. Dodaju da je to proizvod ozbiljnog rada i treninga koji se sprovodi u klubu.

“Učimo decu da budu skromni, da ih ovakvi uspesi ne ponesu te da nastave sa radom jače i bolje”, saopštili su iz Akademije.

Naglašavaju da se u Akademij neće  baviti podmićivanjem novinara i korupcijom niti političkim aktivnostima kao vecina klubova, kako bi se predstavili javnosti onako kakvi bi zeleli da budu već će raditi svoj posao najbolje sto znaju i umeju

- Sigurni da je to već u našem gradu prepoznato te da će naredna godina za Akademiju biti znatno lakša i uspešnija, kažu iz Akademije.

Akademci  21. avgusta  putuju na sedmodnevne pripreme na Goč.

- U organizaciji Akademije Jočić na Goču će se okupiti 120 takmičara iz sedsm klubova. Bez lažne skromnosti kažemo da je ovo apsolutni rekord za klupske pripreme čak i za najjače tj najbogatije klubove nase zemlje a svakako izazov i za naše saveze”, poručili su iz tog kluba.

 
MarketingNajnovije vesti