• Starčevci slavili u dramatičnoj završnici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Odbojkaški klub „Borac“ iz Starčeva slavio je proteklog vikenda na gostovanju u Futogu, gde je bio bolji od istoimene ekipe sa 2:3, po setovima (24:26, 14:25, 25:21, 25:15 i 12:15). Utakmica je odigrana u okviru 7. kola Prve lige Srbije.

    – Veoma važna pobeda za nas. Tokom protekle nedelje imali smo problema sa povredama, a pojedini igrači su bili i bolesni, tako da smo u Futog otišli u kombinovanom sastavu. Utakmica je bila teška. Domaćin „Futog“ je nezgodna ekipa i to su pokazali. Posle vođstva od 0:2 i naše sigurne pobede uspeli su da izjednače i u potpunosti unesu neizvesnost. U poslednjem setu smo skupili snagu, uspeli da pobedimo. Drago mi je nakon ove pobede, jer smo se iskupili za prošlonedeljni poraz na svom terenu od „Mladog radnika“ iz Požarevca“ Istakao je za „013INFO“ Dušan Jović šef struke Odbojkaškog kluba „Borac„.

    Starčevci se trenutno nalaze na poziciji 4 u prvenstvu sa 15 bodova, a u narednom kolu sastaju se Smederevom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]