• STARČEVO: Akademija Jočić organizuje regionalni džudo kamp

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Od danas pa do 9. maja starčevačka džudo Akademija Jočić je domaćin najboljih džudoka regiona na drugom medjunarodnom džudo kampu.
     

    “Za ovakvu manifestaciju i akciju prijavilo se više od stotinu takmičara. Naši kapaciteti su skromni, jer na posedujemo halu sportova, nemamo nikakve finansijske pomoći od lokalne samouprave pa će biti veoma tesko sprovesti u delo ovakvu akciju”, navode iz ove džudo akademije.

    Prvi ovakav džudo kamp Akademija je održala prošle godine u sopstvenoj režiji.

    “Ove godine je to korak dalje u organizaciji i lestvica Akademije Jočić je podignuta na najviši nivo, koji će ostali klubovi moći samo da posmatraju iz podruma sportskog sveta. Oni, privilegovani,koji su protivzakonito dobili ničim zaslužen novac se hvale I slikaju sa obilnim jelom i pićem dok se mi trudimo i borimo da svojim znanjem i radom pomognemo i naučimo decu nekim pravim vrednostima i kvalitetima”, naveo je u pisanoj izjavi Miroslav Jočić.

    On ocenjuje da učesnikci kampova ne mogu biti, niti priprema treninga ne pripada  biti šibicerima, neznalicama, lopuvima ili politićkim prostitutkama koji shodno pomenutim zanimanjima trebaju biti u zatvoru a ne da u sportu.

    “Bolje ne umemo,više ne možemo a da li je to dovoljno reći će uvaženi i najbolji naši treneri i takmičari”, napisao je on.

    Navodi se da kamp ima za cilj da sve učesnike kojih će biti oko stotinu edukuje novim znanjima i tehnički I taktički pripremi za naredna takmičenja.

    Akademija Jočić biće domaćin kolegama iz Kanjiže, Uba, Zrenjanina, Obrenovca, Beograda, Niša. Smedereva, Zvornika, Tuzle  I Doboja – navodi se u saopštenju. “Akademija će učiniti sve da našim dragim gostima pružimo najbolje što možemo

    pre svega u trenažnom procesu a onda i u smislu dobrih domaćina našeg kluba i grada Pančeva”, istakao je Jočić.

    On je javno pozvao rukovodstvo Sportskog saveza Pančeva I gradonačelnika Aleksandra Stevanovića da se pojave na ovoj džudo manifestaciji i da vide kako to treba da se radi u pravom interesu i afirmaciji  pančevačkog sporta. Jočić ističe da će to konačno biti prilika da shvate i priznaju  kome i zbog čega poklanjaju čitava bogatstva iz budžeta grada za sport.

    “Uvaženim kolegama zahvaljujemo na ogromnom poverenju i verujemo da ćemo ga u potpunosti opravdati”,  zaključio je Miroslav Jočić.

     

    Od danas pa do 9. maja starčevačka džudo Akademija Jočić je domaćin najboljih džudoka regiona na drugom medjunarodnom džudo kampu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport