• STARČEVO: Džudisti nižu medalje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Proteklog vikenda džudisti Akademije Jočić bili su na još jednom velikom takmičenju. U Bugarskoj je održan turnir za mlađe kategorije na kojem je učestvovalo oko 400 džudista iz nekoliko okolnih zemalja. Sa našom ekipom na put su krenuli i takmičari prijateljskih klubova iz Beograda – OJK I Žandarmerija. Iako se zbog koronavirusa slabije treniralo u prethodnom periodu u Bugarskoj je zablistala Natalija Strigić koja je do zlatne medalje stigla posle  pobeda efektnim iponima. Ubedljivo je i sasvim zaluženo osvojila prvo mesto, dok je njen brat Golub Strigić osvojio bronzanu medalju. Istim odličjem okitila se i Milica Sekulović u svojoj kategoriji.
     
    Ovog puta sreće nisu imali Aleksa Lehni i Filip Spasić koji su ostvarili dve opobede koje su bile dovoljne samo za 5. mesto. Milena Sekulović je nastupila uprkos povredi i takođe zauzela peto mesto, a Kristijan Lehmi nije imao sreće sa sudijama i ostao je bez plasmana. Do pobedničkog postolja nije stigao ni Petar Novaković, koji se takođe morao zadovoljiti petim mestom, ali treba istaći da je on zablistao prošle nedelje kada je u Bugarskoj na dva turnira osvojio jednu zlatnu i dve bronzane medalje. Posle svega trener Miroslav Jočić je zadovoljan nastupom svojih takmičara:
     
    – Oduševljen sam njihovim nastupom, pokazali smo kako treba da se bori i ponaša. Nisu sport samo medalje i pobede, pogotovo kada odlazimo na takmičenja posle ovako duge pauze zbog već poznatih okolnosti. Svima nam nedostaju treninzi i takmičenja i nadam se da će ih u narednom periodu biti sve više, a ubeđen sam da ćemo srpski džudo predstavljati na najbolji mogući način – istakao je Jočić i dodao da je njegova Akademija u ovim teškim vremenima za sport spremna za saradnju sa svima  i da nude tehničku, infrastrukturnu i organizacionu pomoć i drugim klubovima, jer im je interes dece na prvom mestu.

    Proteklog vikenda džudisti Akademije Jočić bili su na još jednom velikom takmičenju. U Bugarskoj je održan turnir za mlađe kategorije na kojem je učestvovalo oko 400 džudista iz nekoliko okolnih zemalja. Sa našom ekipom na put su krenuli i takmičari prijateljskih klubova iz Beograda- OJK I Žandarmerija. Iako se zbog koronavirusa slabije treniralo u prethodnom periodu u Bugarskoj je zablistala Natalija Strigić koja je do zlatne medalje stigla posle  pobeda efektnim iponima. Ubedljivo je i sasvim zaluženo osvojila prvo mesto, dok je njen brat Golub Strigić osvojio bronzanu medalju. Istim odličjem okitila se i Milica Sekulović u svojoj kategoriji. Ovog puta sreće nisu imali Aleksa Lehni i Filip Spasić koji su ostvarili dve opobede koje su bile dovoljne samo za 5. mesto.Do pobedničkog postolja nije stigao ni Petar Novaković, koji se takođe morao zadovoljiti petim mestom, ali treba istaći da je on zablistao prošle nedelje kada je u Bugarskoj na dva turnira osvojio jednu zlatnu i dve bronzane medalje. Posle svega trener Miroslav Jočić je zadovoljan nastupom svojih takmičara:

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]