FK Dinamo Pančevo (2010) Foto. privatna arhiva
Sport

STVARNO NAJBOLJI: Veliki uspeh mladih fudbalera pančevačkog Dinama

Izvor: 
013info Čet, 16/01/2020 - 20:30Mladi fudbaleri FK Dinama (generacija 2010) pobednici su prestižnog turnira „Šampion-junior“ koji je održan u Sarajevu od 9. do 12. januara, U svojoj starosnoj kategoriji oni su turnir završilli bez poraza, a do trofeja su stigli savladavši u finalu domaću ekipu, ekipu sarajevskog Željezničara sa 1:0.

Dinamo je na čitavom turniru primio samo jedan gol.

Dinamo je dao i najboljeg igrača turnira, Miloša Antića, kao i najboljeg strelca Uroša Cvejina.

 

FK Dinamo Pančevo (2010)
Foto. privatna arhiva
fk_dinamo_2010.jpg

 

Njihov trener Petar Počuča nije krio zadovoljstvo:

- Dečaci su prevazišli i moja očekivanja. Biti najbolji među četrdeset ekipa na ovakvom turniru je veliki uspeh. Ovo je praktično prvenstvo nekadašnje Jugslavije. Oni još nisu svesni uspeha. Ali idemo dalje, čeka nas još utakmica, rekao je Počuča.

Počuča se zahvalio i roditeljima koji su bili velika podrška i to ne sam ekipi Dinama, nego svim pančevačkim ekipama koje su učestvovale na ovom turniru.

Za Dinamo su igrali i pobedili. Nikola Mijatović, Ognjen Lučić, Dario Toškov, Uroš Cvejin, Mateja Radosavljević, Miloš Antić, Nebojša Petrica, Luka Vicanović, Vladimir Bodrožić , Boris Hučka, Darko Isailović, Marko Nikolić i Boris Šmit.

I drugi timovi Dinama su dobro igrali na ovom turniru. Generacija 2008 stigla je do osmine finala, a generacije  2009 i 2011. plasirale su se u četvrtfinale, gde su zaustavljene.
MarketingNajnovije vesti