EXIT 2016.

Svi na stadion 24. maja!

Izvor: 
EXIT fest Čet, 19/05/2016 - 18:36

Brojne poznate ličnosti, kompanije, mediji, ljubitelji fudbala i ljudi velikog srca podržali su veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda pod nazivom “Asovi za decu” koji će biti održan u utorak, 24. maja 2016. sa početkom u 20h na stadionu Partizana u Beogradu, a sav prihod od utakmice namenjen izgradnji kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu.

24. maja svi su Asovi za decu: https://youtu.be/wtLtTLiCaDA

Na istorijskoj utakmici života igraće naše najveće fudbalske zvezde. Tim Radomira Antića sa kapitenom Dejanom Stankovićem na čelu na terenu će se suočiti sa timom Bore Milutinovića sa kapitenom Predragom Mijatovićem, a učešće su potvrdili i Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Mateja Kežman, Mladen Krstajić, Ivica Kralj, Milinko Pantić, Andrija Delibašić, Niša Saveljić i mnogi drugi!

Humanitarni meč “Asovi za decu” biće realizovan u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka - NURDOR, FK Partizan, kao i TV Prva i Vision Team.

Od sutra prodaja ulaznica u Ušće Shopping centru i tržnom centru Delta City

Ulaznice za veliki humanitarni meč “Asovi za decu”, po ceni od 300 dinara za Sever i Jug i 500 dinara za Zapad i Istok, od sutra (petak, 20. maj) biće dostupne na prodajnim štandovima u Ušće Shopping centru (II sprat) i tržnom centru Delta City (prizemlje, u blizini pokretnih stepenica).

Prodaja na blagajnama Stadiona Partizana počinje u subotu i trajaće sve do utakmice, dok će ulaznice biti dostupne u nedelju, 22. maja i ponedeljak, 23. maja i na blagajnama Marakane. Karte mogu da se kupe i putem mreže Gigs Tix u knjižarama Vulkan širom Srbije, Mikser House-u u Beogradu, Pariskom magazinu u Novom Sadu i online preko www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline. U prodaji su i porodične ulaznice za Istok i Zapad – po ceni od 1000 dinara za tri ulaznice. Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Zašto baš dečji hemato – onkološki centar u Nišu?

Uslovi lečenja dece koja su onkološki pacijenti u Nišu mnogo su nepovoljniji u odnosu na ostale klinike u Srbiji. Svakodnevno, mali pacijenti se suoče sa preprekama kao što su nedovoljno smeštajnih kapaciteta, nezadovoljavajući higijenski i tehnički standardi, neadekvatan prostor za kvalitetno provođenje slobodnog vremena dece, nemogućnost da deca primaju radio terapiju, već se upućuju na dalje lečenje u Beograd... Projektom izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, deca će dobiti lečenje po najvišim smeštajnim, higijenskim i medicinskim standardima, što značajno olakšava njihov boravak i snjihovih roditelja u bolnici i i šanse za izlečenje. Više o detaljima projekta na ovom linku. Svi koji žele da pomognu izgradnju novog niškog hemato-onkološkog odeljenja već danas, mogu to učiniti slanjem SMS-a na broj 1150.
MarketingNajnovije vesti