Badmnton

Takmičari „Dinama" osvojili četiri medalje na „Trofeju Beograda"

Pančevo, Uto, 20/09/2016 - 12:59
Tanja Marin

Proteklog vikenda u Sportskom centru „Slodes" održan je XVI Kup grada – „Trofej Beograda 2016" u badmintonu, u organizaciji badminton klubova „Beograd" i „Clear" i Badminton saveza Srbije i Badminton saveza Beograd. Na ovom takmičenju igrači i igračice badminton kluba „Dinamo" osvojili su četiri medalje: zlato i tri bronze. 

Foto: BK „Dinamo"
badminton.jpg

„Trofej Beograda" je turnir A kategorije na kojem su nastupili najbolji srpski takmičari, pošto je ovo, posle Prvenstva Srbije, naprestižnie takmičenje u našoj zemlji. Igrači i igračice su se nadmetali u seniorskoj konkurenciji i u uzrastu do 11 i do 15 godina. 

U konkurenciji seniora, najbolja takmičarka „Dinama", Bojana Jovanović, osvojila je treće mesto i bronzanu medalju. U konkurenciji devojčica do 11 godina, Marija Samardžija potvrdila je svoju dominaciju u nacionalnim okvirima osvojivši prvo mesto i zlatnu medalju, dok je Katarina Vig bila nadomak medalje, pošto je zauzela 4. mesto. Mihajilo Vig i Vanja Bokan osvojili su bronzane medalje u konkurenciji dečaka istog uzrasta do 11 godina. 

Foto: BK „Dinamo"
badminton.jpg

Takmičari „Dinama" sledećeg vikedna učestvuju na Prvenstvu Vojvodine u konkurenciji juniora i seniora, koje će biti održano u Novom Sadu. 
MarketingNajnovije vesti