• Tamiš bogatiji za 7 medalja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na medjunarodnom turniru u Beogradu  „Trofej Zvezdare” u organizaciji džudo kluba Trudbenik Kortege „Tamiš” je predstavljalo 13 takmičara, a njih 7 je uspelo da osvoji i medalje u veoma jakoj konkurenciji.

    Zlatnu medalju osvojio je Petar Novaković, dok je srebrna pripala Mileni Sekulović. Bronzana odličja osvojili su Tamara Grabundžija, Vuk Stanković, Vukan Ranislavić, Vasilije Stajčić i Jovan Vitas.

    Ovaj uspeh je veći ako se zna da je na turniru učestvovalo 470 džudista iz Bugarske, Grčke, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije. Pančevačke džudiste uspešno su predvodili treneri Neda Ostojić i Dušan Pavić.

     

    Na medjunarodnom turniru u Beogradu  „Trofej Zvezdare” u organizaciji džudo kluba Trudbenik Kortege „Tamiš” je predstavljalo 13 takmičara, a njih 7 je uspelo da osvoji i medalje u veoma jakoj konkurenciji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]