• Tamiš dubok za Nišlije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Košarkaši „Tamiša“ upisali su drugu pobedu u sezoni, pošto su u subotu na svom parketu pobedili „Konstantin“ iz Niša, rezultatom 97:81, u 4. kolu Košarkaške lige Srbije. Pančevački košarkaši su katastrofalno otvorili prvu četvrtinu u kojoj su izgubili čak 11 lopti. Kritika Bojana Jovičića na pauzi kao da je trgnula domaće, pa su sjajnom igrom u drugom periodu košarkaši „Tamiša“ serijom od 18:2 prelomili utakmicu u svoju korist. Najzaslužniji za to bili su Vladimir Veličković sa 17 poena i Dušan Milošević sa 19. Najbolji pojedinac na susretu je bio iz redova „Konstantina“, a u pitanju je tamnoputi Kajl Rendal, koji je „Tamišu“ ubacio čak 33 poena.

    Plejmejker ekipe sa Tamiša, Veličković, izjavio je nakon utakmice da je ostvarena važna pobeda.

    Ni mi ni oni nismo dočekali ovu utakmicu u najsjajnijem raspoloženju posle poraženih mečeva. Otvorili smo utakmicu na način na koji nismo trebali. Igrali smo loše i imali smo zaostatak, ali smo agresivnom odbranom stekli samopouzdanje i u nastavku utakmice kontrolisali rezultat. Pokazali smo u ovom susretu način na koji treba da igramo, a isto tako i način na koji ne treba da igramo. U svakom slučaju, ostvarili smo važnu pobedu za nas“.

    Košarkaški klub „Tamiš“ sada ima učinak od dve pobede i dva poraza uz šest osvojenih bodova i zauzima deseto mesto u Košarkaškoj ligi Srbije. U narednom kolu KLS-a, izabranici Bojana Jovičića gostuju „Borcu“ u Čačku, koji ima identičan učinak.

    Košarkaši „Tamiša“ upisali su drugu pobedu u sezoni, pošto su u subotu na svom parketu pobedili „Konstantin“ iz Niša, rezultatom 97:81, u 4. kolu Košarkaške lige Srbije. Pančevački košarkaši su katastrofalno otvorili prvu četvrtinu u kojoj su izgubili čak 11 lopti. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport