Košarka

‚‚Tamiš" u Super ligi jači za povratnika Kruščića

Pančevo, Čet, 07/04/2016 - 08:10
Tanja Marin

PANČEVO - Košarkaški klub ‚‚Tamiš" pred početak takmičenja u Super ligi Srbije doveo je jedno zvučno pojačanje - Dragana Kruščića. Bivši kapiten ‚‚Tamiša" i najbolji strelac Košarkaške lige Srbije iz prošle sezone, posle sezone provedene u ‚‚abaligašu" Sutjesci, vratio se u Pančevo kako bi pomogao klubu u elitnom takmičenju. Klub i igrač su dogovorili saradnju do kraja sezone. 

Kruščić je tokom sezone 2014/2015 bio najbolji igrač ‚‚Tamiša", pa nema sumnje da je povratak ovog krila ogroman podstrek za sve igrače ovog kluba, a i siguran pokazatelj da ‚‚Tamiš" ne želi da bude puki posmatrač u Super ligi. 

Dragan Kruščić je osim za ‚‚Tamiš" i ‚‚Sutjesku" u karijeri igrao i za valjevski ‚‚Metalac", OKK ‚‚Beograd" i ‚‚Radnički" iz Kragujevca

Osim kapitena iz prošlogodišnje Super lige, ‚‚Tamiš" je u klub doveo i Marka Stojadinovića. On ima 27 godina i igra na poziciji krila i krilnog centra, a ove sezone je nastupao za slovačku ekipu ‚‚Levicki". Tokom karijere je igrao za beogradske klubove ‚‚Radnički" i ‚‚FMP", a prošle sezone je bio najbolji strelac ‚‚Smedereva" i među najboljim košgeterima Košarkaške lige Srbije. 

T.M.
MarketingNajnovije vesti