• TENIS: Veterani Pančeva blistali na Zlatiboru

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na sedmom međunarodnom teniskom turniru za veterane na Zlatoboru učetvovalio je 66 igrača iz čitavog regiona. Veoma zapaženi bili su teniseri iz pančevačkog kluba PopCourt koji su u tri od šest kategorija osvojili zlatne medalje.

    U konkurenciji igrača starijih od 35 godina najbolji je bio Darko Milivojev.

    U kategoriji 45 plus najuspešniji bio je Boban Rajković, dok je kod tenisera starijih od 50 godina zlatnu medalju osvojio Vladimir Popović.

    Sva trojica su do pobedničkog postolja došli posle ubedljivih pobeda u dva seta u finalnim mečevima.

    Uspeh je još veći ako se zna da je ovo prvi put da na ovom turniru prva tri mesta osvoje igrači iz jednog kluba, ali to nije slučajno, jer znamo da veterani Pančeva vole ovaj sport i da zahvaljujući dobrim uslovioma na otvorenim i zatvorenim terenima u klubu PopCourt igraju redovno tenis tokom čitave godine.

    Ovi rezultati su samo potvrda njihovog dobrog kontinuiranog rada, a ima ih još o kojima će se tek čuti i iako su veterani, dobri rezultati su tek pred njima.

     

     

     

    Na sedmom međunarodnom teniskom turniru za veterane na Zlatoboru učetvovalio je 66 igrača iz čitavog regiona. Veoma zapaženi bili su teniseri iz pančevačkog kluba Pro Court koji su u tri od šest kategorija osvojili zlatne medalje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]