Rukomet ŽRK Pančevo
Super B liga za žene

Treća pobeda rukometašica „Pančeva"

Pančevo, Ned, 23/10/2016 - 12:41
Tanja MarinRukometašice „Pančeva" bile su ubedljive u meču 5. kola Super B lige protiv ekipe „Župe" u Aleksandrovcu. Pančevke su do pobede došle bez mnogo muke rezultatom 19:28 (9:13). 

Poslednje plasirana ekipa na tabeli Super B lige ni pred svojim navijačima nije mogla da pruži snažniji otpor ekipi „Pančeva". Blagi rezultatski priključak domaće rukometašice su uspele da zadrže samo tokom prvog poluvremena, ali je u nastavku kvalitet, iskustvo i veći broj raspoloženih igrača u timu „Pančeva" došao do izražaja, pa su Pančevke uz „napunjenu" mrežu „Župe" osvojile dva boda. 

Najefikasnija igračica utakmice bila je domaća Jelena Knežević sa devet postignutih golova, a golove su za „Župu" postigle još samo Sanja Bežanović (4), Jelena Jovanović (3) i Sandra Knežević (3). U redovima gostiju osam rukometašica je postiglo golove, a najefikasnija je ovog puta bila mlada Mila Beader sa 6 golova, pet pogodaka je postigla Ivana Tanelov, a po četiri su dale Svetlana Ničevski i Maja Radojčin.

Posle pet odigranih utakmica rukometašice „Pančeva" imaju 6 bodova, uz skor od tri pobede i dva poraza, i nalaze se u gornjem delu tabele Super B lige. U narednom kolu pančevačke rukometašice igraju ponovo na gostujućem terenu, a protivnik će im u Novom Sadu biti ekipa „Minakve", koja ima dva boda više. 
MarketingNajnovije vesti